Βαθμολογία

Τάι: «Θέλω πολύ να παίξω»

Τι κι αν ανήκει στο ρόστερ του Ηρακλή εδώ και δύο εβδομάδες, ο Τάι δεν έχει καταφέρει ακόμα να κάνει το ντεμπούτο του, καθώς δεν έχει εκδοθεί ακόμα το δελτίο του λόγω γραφειοκρατικών προβλημάτων.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός μίλησε για το θέμα που έχει προκύψει, εκφράζοντας την ελπίδα πως από την επόμενη Κυριακή (4/2) θα είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο υλικό του «Γηραιού» και στις πιθανότητες ανόδου του στη Β’ Εθνική ενώ δεν παρέλειψε να αποθεώσει τον κόσμο του. Αναλυτικά όσα δήλωσε στον «Arena FM»:

Για το πότε θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι: «Τώρα ασχολούνται με τα έγγραφα μου και νομίζω ότι την επόμενη Κυριακή θα μπορώ να παίξω. Θέλω πολύ να παίξω. Η ομάδα έχει πολλές πιθανότητες να προβιβαστεί. Έχουμε πολύ ποιότητα για να είμαστε στην τρίτη Εθνική. Κάνουμε πολύ καλές και ποιοτικές προπονήσεις και νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι να ανεβάσουμε κατηγορία τον Ηρακλή».

Για το υλικό που υπάρχει στην ομάδα: «Όλοι οι παίκτες είναι πολύ σημαντικοί. Ακόμη και αυτοί που έφυγαν. Χωρίς αυτούς δεν θα παίζαμε τώρα στον Ηρακλή. Έχουμε καλή χημεία μεταξύ μας, στα αποδυτήρια το κλίμα είναι πολύ καλό και μαζί με τον κόσμο θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας

Για τον κόσμο του Ηρακλή: «Έχω παίξει σε πολλές χώρες, σε πολλές ομάδες, αλλά δεν ξαναείδα φιλάθλους όπως του Ηρακλή. Αυτό μου αρέσει πολύ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω έναν συγκεκριμένο, τον Θανάση Τσουρέκα, γιατί βοήθησε πολύ για να έρθω στον Ηρακλή. Δεν είμαι μόνο ποδοσφαιριστής της ομάδας, είμαι ένας απλός φίλαθλος. Ακόμη κι αν δεν παίζω εδώ, θέλω ο Ηρακλής πάντα να πετυχαίνει τους στόχους του».