Βαθμολογία

Βοσνιάδης: «Είναι μια τελείως διαφορετική ομάδα η ΑΕΛ»

Ο 57χρονος πρώην προπονητής της ΑΕΛ, Αλέκος Βοσνιάδης, αναφέρθηκε στα αποτελέσματα του Κυπέλλου Ελλάδας και έκανε ιδιαίτερη αναφορά μεταξύ άλλων και στην ΑΕΛ, μιλώντας στο Metropolis 95.5. Αναλυτικά ο Αλέκος Βοσνιάδης:

Για το προβάδισμα Πανιωνίου και ΑΕΛ: 
«Η ΑΕΛ πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα, έχει ανοδική πορεία τον τελευταίο καιρό, είναι μια τελείως διαφορετική ομάδα σε σχέση με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, έχει κάνει μεγάλο βήμα για την επόμενη φάση. Ο Πανιώνιος έχει και αυτός πλεονέκτημα για να περάσει στην επόμενη φάση, όταν βρίσκει ανοιχτό γήπεδο παίζει εξαιρετικά. Θα δούμε καλά παιχνίδια και στα ημιτελικά του Κυπέλλου».

Για το προβάδισμα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο: 
«Είναι ένα καθαρό σκορ, ο ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά στην επόμενη φάση. Είχε καλά διαστήματα στο παιχνίδι, ο Ατρόμητος είχε τις ευκαιρίες του και παρά το γεγονός ότι ο Ατρόμητος είναι καλός στην έδρα του, δύσκολα γυρνάνε προκρίσεις μετά από τέτοια σκορ».

Για το 0-0 της ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκης»: 
«Με την έδρα σίγουρα έχει πλεονέκτημα η ΑΕΚ, αλλά αν πετύχει γκολ ο Ολυμπιακός θα είναι δύσκολο για να το ανατρέψει η ΑΕΚ. Είναι ανοιχτό παντού το αποτέλεσμα, η ΑΕΚ ήθελε ισοπαλία με σκορ και αναμένεται ένα μεγάλο ντέρμπι».

Για το αν υπάρχουν διαφορετικά στοιχεία στον ΠΑΟΚ σε σχέση με τον πρώτο γύρο: 
«Φυσικά έχει βελτιωθεί στα εκτός έδρας, την έδρα του την εκμεταλλεύεται όπως και στην αρχή. Δεν θα παίξουν ρόλο μόνο τα ντέρμπι κατά την άποψή μου, θα παίξουν σημαντικό ρόλο τα εκτός έδρας παιχνίδια με ΠΑΣ και Παναιτωλικό και να κάνει το απόλυτο. Ο ΠΑΟΚ τα προηγούμενα χρόνια τις ζημιές τις έπαθε σε τέτοια παιχνίδια για αυτό και πρέπει να είναι προσεκτικός και να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον τίτλο».

Για την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό: 
«Τον Ολυμπιακό τον βλέπει καλύτερο, είναι πιο δυνατός και πιο συγκεντρωμένος. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα πιο μαχητική, είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης και ήταν σημαντική η ισοπαλία στη Λάρισα. Σημασία έχει να πάρει το πρωτάθλημα αυτός που το αξίζει και να μην το κρίνει η διαιτησία».

Για την Κέρκυρα: 
«Ευχή μου να σωθεί η Κέρκυρα, έχω περάσει εξαιρετικά. Το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι οι προπονητής, πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα και να μπορέσουν να στηρίξουν τα παιδιά που έχουν ήδη εκεί. Εκαναν μια καλή επιλογή με ένα καλό προπονητή όπως ο κ.Ματζουράκης, αν πάρει το ματς με τον Πλατανιά τότε μπορεί να τα καταφέρει και να μείνει».