Βαθμολογία

«Ψώνισε» από Γαλλία η Ανόρθωση

Στη Γαλλία βρήκε η Ανόρθωση τον ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το κενό του Αμπντουλαχί Σεχού, ο οποίος παραχωρήθηκε στη Μπουρσασπόρ, στο δεξί άκρο της άμυνας. Πρόκειται για τον Έρβιν Κόφι, ο οποίος έδωσε τα χέρια με την «Κυρία», υπογράφοντας συμβόλαιο για 2,5 χρόνια. Ο 23χρονος Γάλλος άσος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Λοριάν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε την Πέμπτη (25/1) η κυπριακή ομάδα: «Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τον Γάλλο αμυντικό Έρβιν Κόφι για τα επόμενα 2μιση χρόνια.

Πρόκειται για 23χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας και έρχεται ως μετεγγραφή από την Γαλλική Λοριάν. Ο Γάλλος αμυντικός αγωνίστηκε σε δύο μόλις ομάδες στην καριέρα του, ξεκινώντας τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα στην ομάδα της πατρίδας του, ΛΜ Σατορού για να αγωνιστεί στη συνέχεια στην ΦΚ Λοριάν μέχρι και το 2017. Την σεζόν 2016-17 κατέγραψε 13 συμμετοχές και μια ασίστ με την ΦΚ Λοριάν, όταν αυτή αγωνιζόταν στην πρώτη κατηγορία Γαλλίας (Ligue One). Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου καλωσορίζει τον Έρβιν Κόφι και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τον φοίνικα στο στήθος!».