Βαθμολογία

«Διαζύγιο» με Μεσολόγγη-Ανδράλας στο «τιμόνι»

Την αντικατάσταση του Νίκου Μεσολόγγη με τον Πάρη Ανδράλα γνωστοποίησε η διοίκηση του Φωστήρα. Η κακή πορεία του «φονέα» μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα έφερε αλλαγές στην τεχνική του ηγεσία. Η συνεργασία με τον Νίκο Μεσολόγγη έληξε και νέος προπονητής αναλαμβάνει ο Πάρης Ανδράλας.

Η ανακοίνωση για τη λύση της συνεργασίας με τον Νίκο Μεσολόγγη αναφέρει: Το διοικητικό συμβούλιο του Φωστήρα μετά από συνεδρίαση που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης 25 Ιανουαρίου αποφάσισε την από κοινού συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή, Νίκο Μεσολόγγη.

Μετά από απόφαση που πάρθηκε ομόφωνα αποφασίστηκε ότι αυτή ήταν η καλύτερη δυνατή λύση προκειμένου η ομάδα να επιστρέψει στις επιτυχίες. Η θέση της ομάδας μας είναι δυσάρεστη αφού βρισκόμαστε σε ένα δύσκολο μονοπάτι, όμως θα ήταν παράλειψη μας να μην ευχαριστήσουμε τον κ Μεσολόγγη για τη συνεργασία.

Έδειξε ότι σε αυτή την εποχή που στο ποδόσφαιρο, δεν λειτουργεί σχεδόν τίποτα, με τον επαγγελματισμό του, τη δουλειά του και το ήθος ότι υπάρχουν πρόσωπα που αγωνίζονται για την ιστορία των ομάδων. Η πόρτα του Φονεα θα είναι πάντα ανοιχτή για εσένα φίλε Νίκο.

Και η ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Πάρη Ανδράλα: «Η διοίκηση του Φωστήρα γνωρίζοντας το γεγονός ότι θα πρέπει η συνέχεια που περιμένει την ομάδα μας είναι δύσκολη προχώρησε σε μια σημαντική κίνηση, ολοκληρώνοντας με επιτυχία το κεφάλαιο προπονητή.

Συγκεκριμένα, μετά από πολύωρες συζητήσεις κατέληξε στην επιλογή του Πάρη Ανδράλα προκειμένου να καθίσει στον πάγκο της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν.

Πρόκειται για έναν νεαρό και φιλόδοξο προπονητή που σαν ποδοσφαιριστής έχει γράψει τη δική του πορεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το ίδιο αποτελεί επιθυμία του ίδιο να γίνει και στην προπονητική του καριέρα.

Προηγούμενο σταθμός της καριέρας του ήταν η Ρόδος με την οποία πραγματοποίησε πρωταθλητισμό στον 6ο όμιλο, ενώ η πρώτη ομάδα που του έδωσε την ευκαιρία να εργαστεί και το έκανε με απόλυτη επιτυχία ήταν η Προοδευτική.

Η πορεία του κ. Ανδράλα με την Προοδευτική ήταν άξια θαυμασμού και αυτό το αποτυπώνεται η περσινή θέση που τερμάτισε η συγκεκριμενη ομάδα σε έναν από τους δυσκολότερους ομίλους στην κατηγορία. Καλωσορίζουμε τον Πάρη Ανδράλα στην οικογένεια του Φωστήρα και του ευχόμαστε επιτυχίες σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο».