Βαθμολογία

Το athleticlarissa υποδέχθηκε τον Ισπανό Πάμπλο Λιάρντε (PICS)

Πέντε μεταγραφές ανακοίνωσε η Αναγέννηση Καλοχωρίου δείχνοντας την προσπάθεια που θέλει να κάνει ώστε να έχει έναν πολύ καλύτερο δεύτερο γύρο στην Α1’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το μεγάλο μπαμ έρχεται από την Ισπανία, όπου η ομάδα ήρθε σε συμφωνία με τον κεντρικό αμυντικό Πάμπλο Λιάρντε που κατάγεται από την Ισπανία και ήρθε στη χώρα μας και τη Λάρισα για το πρόγραμμα «εράσμους» και θα μείνει εδώ μέχρι το καλοκαίρι, παράλληλα θα αγωνιστεί και στο Καλοχώρι. Είναι 26 ετών, πέρασε από τις ακαδημίες της Βαλένθια.

Ο Πάμπλο Λιάρντε (στο κέντρο), με τον πρόεδρο της ομάδας κ. Γιάννη Σαμπάνη (αριστερά) και τον προπονητή της ομάδας κ. Αποστόλη Έξαρχο (δεξιά) κατά την παρουσίαση του Ισπανού ποδοσφαιριστή στο Καλοχώρι

Η τελευταία του ομάδα ήταν στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής στην Ισπανία και ονομαζόταν Actur Pablo Iglesias. Αγωνίστηκε και στην Σκωτία για 8 μήνες όπως μας είπε. Την Πέμπτη 25/1 ήταν η πρώτη του προπόνηση με την φανέλα του Καλοχωρίου και το athleticlarissa ήταν το μοναδικό ΜΜΕ που βρέθηκε εκεί.

Ο Λιάρντε με την Βάσω Γκατζούλη στην υποδοχή του από το athleticlarissa

Όπως μας είπε αγωνιά να έρθει η απάντηση για το δελτίο του από την Ισπανία για να αγωνιστεί και να βοηθήσει τη νέα του ομάδα. Ενσωματώθηκε με το Καλοχώρι και έδειξε πολύ καλά στοιχεία στην προπόνηση.

Οι άλλες τέσσερις μεταγραφές είναι οι: Δημήτριος Ζαμπίνας (από την Σπάρτη 18 ετών, μεσοεπιθετικός), Βασίλειος Ματζήρας (από την Χαλκιδική 18 ετών, κεντρώος και αριστερό εξτρέμ), Νικόλαος Σπανός (από τα Τρίκαλα 18 ετών, δεξί εξτρέμ), Αλέξανδρος Σουλτσιώτης (από τους Αγίους Αναργύρους 19 ετών, αριστερό μπακ – χαφ).

Ακολουθούν και φωτογραφίες από την προπόνηση…

Χαρούμενος ο πρόεδρος της ομάδας...