Βαθμολογία

Πετράκης: «Θα πάμε να ...πολεμήσουμε στη Λάρισα»

Στεναχωρημένος εμφανίστηκε από την ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα από την ΑΕΛ ο τεχνικός των Ηπειρωτών Γιάννης Πετράκης που πάντως δήλωσε ότι η ομάδα του θα πάει στη Λάρισα να ...πολεμήσει για την πρόκριση.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του προπονητή του ΠΑΣ:

«Για μένα είναι ένα κακό και άδικο αποτέλεσμα για μας. Στη διάρκεια του παιχνιδιού καταφέραμε και προηγηθήκαμε στο σκορ. Σταθήκαμε τυχεροί γιατί η ΑΕΛ είχε κι ένα δοκάρι, είχαμε όμως κι εμείς ευκαιρίες πριν το γκολ. Σε μια άτυχη στιγμή δεχτήκαμε ένα γκολ και αυτό, ξέρετε πώς είναι η διαδικασία του κυπέλλου, έδωσε τεράστιο ψυχολογικό προβάδισμα στην ΑΕΛ. Το ίδιο έγινε και στο β΄ ημίχρονο, όπου η ΑΕΛ πέτυχε γκολ στην πρώτη καλή της φάση. Αυτό έκανε πιο δύσκολη τη δουλειά μας, μας γέμισε με άγχος και νευρικότητα. Προσπαθήσαμε μετά το γκολ, κάναμε δυο, τρεις φάσεις αλλά δεν τα καταφέραμε απέναντι σε μια ομάδα που ξέρει να αμύνεται καλά. Η ΑΕΛ έχει προβάδισμα, αλλά θα κάνουμε την αποτίμηση μετά το δεύτερο παιχνίδι».

Για το αν η ομάδα του θα έπρεπε να κινηθεί νωρίτερα στο μεταγραφικό παζάρι για να παρουσιαστεί σήμερα ενισχυμένη ή αν αυτό δεν έπαιξε κάποιο ρόλο:

«Όχι, δεν έπαιξε κανένα ρόλο. Δική μου φιλοσοφία είναι να έρχεται ένας παίκτης και να παίζει αφού ενσωματωθεί πλήρως στη φιλοσοφία της ομάδας».

Για το ότι ο ΠΑΣ δεν μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο κατοχής και δημιουργίας και αρκείται πάντα να έχει το δεύτερο ρόλο:

«Αυτό δεν είναι δικό μας πρόβλημα, είναι πρόβλημα όλων των ομάδων ακόμα και των μεγάλων. Είναι πιο δύσκολο να παίξεις απέναντι σε οργανωμένη άμυνα».

Για το αν έχει εντοπίσει πρόβλημα στο κέντρο άμυνας στα τελευταία παιχνίδια:

«Δε συμφωνώ σε αυτό. Είμαστε γεμάτοι εκεί. Σήμερα και τα δύο γκολ της ΑΕΛ έρχονται από σέντρες. Δεν μας έκατσε η ροή του αγώνα. Δε θεωρώ ότι η ΑΕΛ ήταν καλύτερη από μας».

Για τη μεταγραφή του Εντελίνο Ιέ και αν έχει πρόβλημα υγείας:

«Δεν είναι δική μου δουλειά να μιλήσω γι΄ αυτό το θέμα. Είναι δουλειά του γραφείου Τύπου».

Για το πλάνο εν όψει του επαναληπτικού στη Λάρισα:

«Είναι νωρίς να μιλήσουμε γι’ αυτό. Θα πάμε εκεί να πολεμήσουμε. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο».

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ