Βαθμολογία

Μεταγραφή με άρωμα Γ’ Εθνικής ανακοίνωσε ο Ηρακλής Λάρισας!

Την μεταγραφή του χειμώνα έκανε ο Ηρακλής Λάρισας! Με συνοπτικές διαδικασίες η διοίκηση του πρωτοπόρου Ηρακλή, απέκτησε τον 23χρονο πλάγιο αμυντικό – μέσο Χρήστο Λάμπρου! Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής ανήκε στον Ρήγα Φεραίο και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (4ος όμιλος), έχοντας και συμμετοχές.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ο Λάμπρου κατάγεται από το Αλιβέρι (Εύβοια) και στη Λάρισα είναι φοιτητής. Μία εξέλιξη που βοήθησε αρκετά στο να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του νεαρού ποδοσφαιριστή που την Πέμπτη (25/1) πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα. Παίκτης με παραστάσεις, ποιότητα και σίγουρα εμπειρία που αναμένεται να βοηθήσει στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος και στο στόχο της ανόδου που έχει θέσει η νέα του ομάδα.   

Μετά από αυτή τη μεταγραφή ο Ηρακλής Λάρισας δυναμώνει σημαντικά και σύμφωνα με πληροφορίες μας στη σκέψη των ανθρώπων του συλλόγου είναι να υπάρξει και περεταίρω ενίσχυση, κάτι που θα γίνει μέχρι τέλος του μήνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας του Ηρακλή Λάρισας: «Ο Ηρακλής Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του 23χρονου ακραίου αμυντικού-μέσου Χρήστου Λάμπρου(αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής με την ομάδα του Ρήγα Φεραίου) και του εύχεται καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία. Τον ποδοσφαιριστή καλωσόρισε στην οικογένεια του Ηρακλή Λάρισας ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και σκάουτιγκ της ομάδας Δημήτρης Βουτσιλάς».