Βαθμολογία

Και με τη βούλα ο Ματζουράκης

Είπε το «ναι» την Τρίτη (23/1), πήγε στο νησί την Τετάρτη (24/1) και έκανε την πρώτη του προπόνηση, ενώ την Πέμπτη (25/1) ανακοινώθηκε από την Κέρκυρα ο Γιάννης Ματζουράκης.

Ο έμπειρος τεχνικός, που έχει ήδη σηκώσει μανίκια, είναι και με τη βούλα ο αντικαταστάτης του Σάκη Τσιώλη, και θα κάνει το ντεμπούτο του στο παιχνίδι με τον Πλατανιά, το οποίο θεωρείται τελικός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Τα ηνία της ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ αναλαμβάνει και επίσημα ο προπονητής Γιάννης Μαντζουράκης με βοηθό τον Ισμπιλίρ Μέρτ. Γυμναστές της ομάδας παραμένουν οι Κώστας Παρούσης και Δημήτριος Φραγκούλης καθώς και ο προπονητής τερματοφυλάκων Χρήστος Βασάλος.

Η διοίκηση και το επιτελείο, τους καλωσορίζει και τους εύχεται καλή επιτυχία στο έργο τους». Από εκεί και πέρα, ο μεταγραφικός σχεδιασμός τρέχει με τον Βιτάλις Μαξιμέντο να είναι ψηλά στη λίστα για τη θέση του αριστερού μπακ. Οι επαφές είναι προχωρημένες με τον 27χρονο παίκτης της πολωνικής Τερμάλικα και στο νησί υπάρχει αισιοδοξία πως στο τέλος θα αποκτηθεί. Είναι 34φορές διεθνής με τη Λετονία και έχει παίξει μεταξύ άλλων σε Μπράιτον και Κιλμάρνοκ..