Βαθμολογία

Στα όριά του ο Ουζουνίδης

Ο ένας μετά τον άλλον φεύγουν οι παίκτες από τον Παναθηναϊκό με τους λιγοστούς ανθρώπους που έχουν απομείνει στην ομάδα να τρέχουν για να πουλήσουν όποιον μπορούν και να επιβιώσει η ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Εντός των ημερών αναμένεται να τελειώσουν αρκετές πωλήσεις και να μπουν κάποια χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ, όμως, ο... φευγάτος Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισε πως θα πρέπει να μειωθεί κι άλλο το μπάτζετ.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ζήτησε από τα 5.000.000 ευρώ το μπάτζετ να πέσει στα 3.000.000 ευρώ μέχρι το τέλος του μήνα, δηλαδή σε διάστημα έξι ημερών. Υπενθυμίζεται πως ήδη έχουν φύγει οι Τσάβες, Σιλά και Κουρμπέλης, ενώ αναμένεται να γίνει το ίδιο και με τους Χουλτ, Μολέδο, Ρέις, Βιγιαφάνιες, Χίλιεμαρκ και ίσως τους Κουρμπέλη και Κουλιμπαλί.

Μετά από αυτή την απόφαση θα πρέπει να υπάρξουν νέες αποχωρήσεις από το ρόστερ, αφού ο Αλαφούζος ζήτησε να φύγουν όλοι οι βασικοί παίκτες που έχουν βαριά συμβόλαια, κάτι που ενόχλησε φυσικά τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς για τον Εβρίτη τεχνικό, ο οποίος αντιλαμβάνεται πως θα πρέπει ουσιαστικά η σεζόν να τελειώσει με την Κ20. Και μπορεί να μην υπάρχουν στόχοι για τον Παναθηναϊκό, αλλά θα κληθεί να πάει σε «Γ. Καραϊσκάκης» και ΟΑΚΑ χωρίς να πρέπει να θεωρηθεί απίθανο το να ξεφύγει το σκορ έτσι όπως θα παραταχθεί. Ο Ουζουνίδης δεν θέλει να το... τραβήξει όλο αυτό και έτσι σκέφτεται να αποχωρήσει.