Βαθμολογία

Σε ρυθμούς ΟΦΗ…

Μετά το θετικότατο αποτέλεσμα μέσα στη Δράμα ο Απόλλων Λάρισας έχει στρέψει την προσοχή του στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ την προσεχή Κυριακή στο στάδιο Αλκαζάρ. Ένα ματς σίγουρα δύσκολο, όμως οι παίκτες του Νίκου Θεοδοσιάδη είναι έτοιμοι να κάνουν και πάλι τον καθήκον τους, δείχνοντας πως βρίσκονται σε πολύ καλό φεγγάρι αυτή τη περίοδο.

Η προετοιμασία συνεχίστηκε την Πέμπτη (25/1) το πρωί στο γήπεδο Τερψιθέας. Ο Σουλίδης δεν μπορεί να είναι στα πλάνα για το προσεχές ματς λόγω του τραυματισμού του, γι΄ αυτό και έκανε και ατομικό κατά τη σημερινή ημέρα. Από την άλλη ο Καρακατσάνης έκανε προληπτικά σε χαλαρούς ρυθμούς όμως θα είναι κανονικά στο ματς με τον ΟΦΗ. Από την άλλη η τεχνική ηγεσία δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μίσκου αφού έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι διαθέσιμοι.

Τέλος στον Απόλλωνα περιμένουν να εκδοθούν τα δελτία των νέων αποκτημάτων ώστε να μπορούν να υπολογίζονται για την προσεχή Κυριακή. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί την Παρασκευή (26/1) το πρωί.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ