Βαθμολογία

Στο χειρουργείο ο Σιλιγαρδάκης

Ο παίκτης του Ταμυναϊκού τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια αγώνα για το κύπελλο Ευβοίας. Άσχημα τα νέα για τον Χάρη Σιλιγαρδάκη, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού και σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας, την Πέμπτη (25/1) θα χειρουργηθεί. Μάλιστα αυτός είναι ο δεύτερος σοβαρός τραυματισμός για παίκτη του Ταμυναϊκού καθώς είχε προηγηθεί ο τραυματισμός του Φυσαράκη. Αναλυτικά:

«Στο Ιατρικό κέντρο Αθηνών, χειρουργείται την Πέμπτη 25/01/2018, ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Σιλιγαρδάκης Χ. μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη στο γήπεδο της Αρτάκης, κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιτελικού του κυπέλλου Ευβοίας με την ομώνυμη ομάδα.

Πρόκειται για τον δεύτερο σοβαρό τραυματισμό ποδοσφαιριστή μας την φετινή περίοδο, καθώς είχε προηγηθεί ο τραυματισμός του Φυσαράκη Α., επίσης με ρήξη χιαστού.

Η διοίκηση του Φ.Σ ΤΑΜΥΝΑ'Ι'ΚΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ θα, βρίσκεται πάντα στο πλευρό των 2 ποδοσφαιριστών, παρέχοντάς τους κάθε δυνατή βοήθεια, μέχρι την πλήρη αποκατάστασή τους. Η διοίκηση, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές του Φ.Σ ΤΑΜΥΝΑ'Ι'ΚΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ,  τους εύχονται καλή ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στα γήπεδα».