Βαθμολογία

«Ούτε έξω από τη Μίκρα δεν μπορεί να περάσει...»

Ξεκάθαρος ότι δεν πρόκειται να υπάρξει περίπτωση επιστροφής του Νικου Παπαθανασάκη στον Ηρακλή, εφόσον οι «κυανόλευκοι» ανεβούν στη Β' Εθνική, εμφανίστηκε την Τετάρτη (24/1) ο Νίκος Βαφειάδης.

Mιλώντας στο Αθλητικό Μetropolis, o πρόεδρος του ιδρυτικού σωματείου ήταν επίσης κάθετος στο ότι ο «Γηραιός» δεν θα χρειαστεί να μείνει για τρία χρόνια στη Γ' Εθνική λόγω των χρεών της ΠΑΕ.

«Ο Ηρακλής συμμετέχει στη Γ' Εθνική με το ΑΦΜ του ερασιτεχνικού σωματείου. Δεν έχουμε καμία σχέση με τα χρέη του Παπαθανασάκη, όταν ανέβει η ομάδα τότε θα πρέπει να αναβιώσει η παλιά ΠΑΕ ή να δημιουργηθεί μια νέα με νέους μετόχους. Δεν μπορεί να επιστρέψει ο κ. Παπαθανασάκης στον Ηρακλή, δεν μπορεί καν να περάσει έξω από τη Μίκρα.

Θα γίνει η προσπάθεια να μην κουβαλήσουμε τα χρέη, θα ψάξουμε να βρούμε τρόπο για να συνεχίσουμε να υπάρχουμε με τα λιγότερα δυνατά προβλήματα. Δεν έχουμε τον κίνδυνο των 3 συνεχόμενων ετών στη Γ' Εθνική γιατί δεν πέσαμε λόγω χρεών. Δήλωσε συμμετοχή στη Β' Εθνική ο Ηρακλής, αποχώρησε μεσούσης της αγωνιστικής περιόδους και λόγω αδυναμίας συμμετοχής στη Β' Εθνική, γι' αυτό και δεν ισχύει τριετία.

Ο κόσμος του Ηρακλή είναι πονεμένος, έχει μάθει από οικονομικά και νομικά και συζητούσε τόσο καιρό τα προβλήματα και όχι το ποδοσφαιρικό κομμάτι», είπε ο Βαφειάδης.