Βαθμολογία

Προβάδισμα με γκολάρα!

Το πρώτο βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας έκανε ο Πανιώνιος. Οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν με 1-0 της Λαμίας στη Νέα Σμύρνη, στον πρώτο αγώνα για τα προημιτελικά του θεσμού. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε ο Μασούρας στο 70’.

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα απέναντι στη Λαμία που αγωνίστηκε με ξεκάθαρα αμυντικούς προσανατολισμούς θέλοντας περισσότερο να «χαλάσει» το παιχνίδι του Πανιωνίου παρά να δημιουργήσει αξιόλογες ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Κότνικ.

Τελικώς, η ομάδα της Νέας Σμύρνης κατάφερε να «ξεκλειδώσει» την άμυνα των φιλοξενούμενων με έναν πολύ όμορφο συνδυασμό που είχε ως τελικό αποδέκτη τον Μασούρα και έτσι να πετύχει το γκολ που της έδωσε την «καθαρή» νίκη και το προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού.

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ – Βλάχος, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς – Κόρμπος, Σιώπης – Μασούρας (90'+ Παπαγεωργίου), Μπραχίμι (46’ Λάμπρου), Σπιριντόνοβιτς (71’ Σαββίδης) – Ντουρμισάι.

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Μελίσσας – Βασιλαντωνόπουλος, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Παντελιάδης – Όμο, Μπλάζιτς – Κουτρομάνος (36’ λ.τ. Καραγιάννης), Τσούκαλος (51’ Βάντερσον), Ακόστα (80' Μπουλούλης) – Μπούντνικ.