Βαθμολογία

Δύο ήρθαν, πέντε φεύγουν

Ημέρα ελεύσεων και εκκαθαρίσεων αποδείχθηκε για τον Πανσερραϊκό η Τετάρτη (24/1). Τα «λιοντάρια» ανακοίνωσαν τη μεταγραφή του Στέλιου Ποζατζίδη. Έτσι κι αλλιώς ο 23χρονος είχε αρχίσει τις προπονήσεις με την ομάδα και είχε υπογράψει, αλλά πλέον ρυθμίστηκαν και τα τυπικά.

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την απόκτηση, μέχρι το καλοκαίρι του 2019, του 23χρονου αριστερού μπακ Στέλιου Ποζατζίδη με θητεία σε ΠΑΟΚ, Πανιώνιο, Λαμία, Καλλονή και Αναγέννηση Καρδίτσας».

Παράλληλα, στο ρόστερ εντάχθηκε και ο Ιωάννης Τσώμος που αγωνιζόταν στη Γερμανία, έχοντας ξεκινήσει από τις ακαδημίες της Σάλκε. Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του ταλαντούχου 20χρονου Ιωάννη Τσώμου που είναι προϊόν των ακαδημιών της Σάλκε στις οποίες θήτευσε επί 8 χρόνια πριν μεταπηδήσει σε αυτές τις Άαχεν και μετέπειτα στης Φορτούνα του Ντίσελντορφ. Γιάννη καλώς ήρθες στην ομάδα μας!».

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται και οι εκκαθαρίσεις. Όπως έγινε γνωστό, ο Θωμάς Κυπαρίσσης ενημέρωσε πέντε παίκτες ότι δεν υπολογίζονται και είναι ελεύθεροι να ψάξουν τον νέο σταθμό της καριέρας τους.

Πρόκειται για τους Άρη Τζιτζικαλάκη, Μπάμπη Ζυγκερίδη, Κώστα Τσαμούρη, Γιώργο Γκέκα και Βασίλη Αμαραντίδη. Η ενημέρωση της ΠΑΕ: «Ο υπεύθυνος αγωνιστικού σχεδιασμού της ΠΑΕ Θωμάς Κυπαρίσσης ενημέρωσε τους Άρη Τζιτζικαλάκη, Μπάμπη Ζυγκερίδη, Κώστα Τσαμούρη, Γιώργο Γκέκα και Βασίλη Αμαραντίδη ότι δεν βρίσκονται στα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας και είναι ελεύθεροι να ψάξουν τον επόμενο προορισμό τους».