Βαθμολογία

Ευχαριστήριο και κάλεσμα στη Καλλιθέα

Ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα της Καλλιθέας στην οποία ευχαριστεί τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας για την παρουσία του στον αγώνα της Κυριακής (21/1) στη Σπάρτη με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα.

Παράλληλα η αθηναϊκή ΠΑΕ απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο για την προσεχή κρίσιμη για την συνέχεια του πρωταθλήματος αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, την Κυριακή (28/1) στις 15:00 στο "Ελ Πάσο".

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση της Π.Α.Ε. Γ.Σ. Καλλιθέα θέλει να ευχαριστήσει τους φιλάθλους μας, που παρά την δύσκολη βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται η ομάδα μας, ταξίδεψαν στην Σπάρτη και έδωσαν το παρών την Κυριακή 21/01/2018 στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης και υποστήριξαν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας για 90 λεπτά, έχοντας άψογη συμπεριφορά. Την προσεχή Κυριακή, 28/01/2018, η ομάδα μας δίνει έναν πολύ σημαντικό αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας με τον Πανσερραϊκό, για την 13η αγωνιστική της Football League, προκειμένου να καταφέρει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Σε αυτή τη προσπάθεια, έχει ανάγκη την υποστήριξη όλων των φιλάθλων της, τους οποίους καλεί για ακόμη μια φορά να παρευρεθούν στο γήπεδο για να υποστηρίξουν και να ενισχύσουν τους ποδοσφαιριστές μας».