Βαθμολογία

Αφαίρεση βαθμών στον ΠΑΣ Γιάννινα ελέω Τσάβες

Σε μπελάδες φαίνεται να μπαίνει ο ΠΑΣ Γιάννινα καθώς αν μέχρι την Παρασκευή (26/1) δεν καταβάλλει στον Κριστιάν Τσάβες τις οφειλές του θα επιβληθεί ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών.

Ο Αργεντίνος άσος δικαιώθηκε στην προσφυγή που είχε καταθέσει ενάντια στην ηπειρώτικη ΠΑΕ και η τελευταία θα πρέπει να του καταβάλλει το ποσό των 88.169.23 ευρώ, αν δεν θέλει να υπάρξει αφαίρεση βαθμών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αθηναϊκής εφημερίδας αν ο ΠΑΣ δεν δώσει τα χρήματα μέχρι τις 26/1, τότε θα αφαιρεθούν τρεις βαθμοί, βαθμοί οι οποίοι θα επιστραφούν αν η καταβολή γίνει το αργότερο μια εβδομάδα μετά, ήτοι στις 2 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις. Απέρριψε την από 18-12.2017 αίτηση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννενα 1966 και δέχθηκε την από 23-11-2017 αίτηση του αιτούντος Κρίστιαν Γκάμπριελ Τσάβες, επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Επέβαλλε και ενεργοποίησε σε βάρος της καθής ΠΑΕ μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος, κατά τα διαλαμβανόμενα στο ιστορικό της παρούσας αιτίες και ποσά, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας".