Βαθμολογία

Κρίσιμη ημέρα για τον Παναθηναϊκό

Μια πολύ κρίσιμη ημέρα είναι η σημερινή (24/1) για την ομάδα του Παναθηναϊκού καθώς είναι προγραμματισμένες να εκδικαστούν οι προσφυγές των Λέτο, Ταυλαρίδη, Τελάντερ, Εσιέν και Τοτσέ.

Το "τριφύλλι", που κινδυνεύει σοβαρά με αφαίρεση βαθμών, θα ζητήσει να υπάρξει αναβολή των υποθέσεων για δυο εβδομάδες, καθώς όπως λένε από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Περιμένουμε να εισπράξουμε χρήματα από πωλήσεις παικτών και οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθούν μέχρι τέλος Γενάρη, οπότε και ολοκληρώνεται η περίοδος των μεταγραφών».

Βέβαια τα πάντα θα εξαρτηθούν και από την στάση των παικτών και των δικηγόρων τους, αλλά και αν θα γίνει αποδεκτό από τον πρόεδρο του δικαστηρίου το αίτημα για αναβολή στις υποθέσεις αυτές. Την ομάδα του Παναθηναϊκού θα εκπροσωπήσουν ο Βασίλης Κωνσταντίνου, ο Αγησίλαος Τουμαζάτος καθώς και ο δικηγόρος Άλκης Παπαντωνίου.

Αυτό που θα κάνει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα είναι να ενημερώσει για τις υποθέσεις που θα φέρουν χρήματα στα ταμεία της ομάδας, περίπτωση Βιγιαφάνιες, ελπίζοντας ότι όλα θα πάνε καλά. Αν τελικά το αίτημα για αναβολή δεν γίνει δεκτό τότε θα υπάρξει αφαίρεση βαθμών και θα πρέπει να βρεθούν εντός πέντε ημερών 350 με 400.000 ευρώ για να επιστραφούν οι βαθμοί.