Βαθμολογία

Τιμά τον Λάκη Μπακάλη ο Ρήγας Φεραίος

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση των Κυανόλευκων θα τιμήσει πριν την έναρξη του παιχνιδιού τον νυν προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου, ο οποίος στην καριέρα του μετρά πάνω από 20 χρόνια παρουσίας στον Ρήγα Φεραίο, είτε ως τερματοφύλακας είτε ως τεχνικός. Επίσης, κανείς δεν ξεχνά φυσικά πως στο νεότερο πέρασμά του από τον πάγκο των Κυανόλευκων τα προηγούμενα έξι χρόνια, (καθ)οδήγησε την ομάδα από το Α’΄Τοπικό στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα και από εκεί τις τέσσερις τελευταίες σεζόν στην Γ’ Εθνική.

Θυμίζουμε πως ο Λάκης Μπακάλης τέθηκε ήδη μία φορά αντίπαλος του Ρήγα στο φετινό πρωτάθλημα, όταν ως προπονητής του Αλμυρού υποδέχθηκε στο “Αθανάσιος Ραγάζος” την πρώην ομάδα του που κατευθύνουν πλέον δικά του “παιδιά”, με τους δύο συλλόγους να αναδεικνύονται ισόπαλοι (0-0) για την 5η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Την Κυριακή, ύστερα από πολλά χρόνια ο έμπειρος κόουτς θα φιλοξενηθεί ξανά στο “σπίτι” του, σε ένα ντέρμπι που είναι εξίσου σημαντικό και για τους δύο “μονομάχους”. Να υπενθυμίσουμε ότι αυτή τη στιγμή, με 10 αγωνιστικές (πιο συγκεκριμένα 9 παιχνίδια για τις δύο ομάδες) να απομένουν, ο Ρήγας είναι ένατος στην κατάταξη με 16 βαθμούς, πέντε κάτω από την έβδομη θέση που δίνει εισιτήριο παραμονής και την οποία καταλαμβάνει αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός Βόλου με 21 πόντους.

mousikovagoni.com