Βαθμολογία

Γκιντίδης στον Απόλλωνα Λάρισας

Την απόκτηση του 19χρονου κεντρικού αμυντικού Κωνσταντίνου Γκιντίδη από την ΑΕ Διδυμοτείχου ανακοίνωσε σήμερα (23/1) η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας. Πρόκειται για παίκτη που αγωνίζεται όπως είπαμε στο κέντρο της άμυνας, ενώ στο βιογραφικό του υπάρχει η παρουσία του στην κ-20 του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του υψηλόσωμου 19χρονου κεντρικού αμυντικού Κωνσταντίνου Γκιντίδη.

Ο Γκιντίδης γεννήθηκε στις 10/05/1999 στην Αλεξανδρούπολη και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην Ακαδημία Διδυμοτείχου. Κατόπιν πήγε στην Κ-17 του Πανθρακικού, έπαιξε με την πρώτη ομάδα της Κομοτηνής στην Football League το 2015-16 λίγο πριν αυτή διαλυθεί.

Μετά αποκτήθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ όπου αγωνίσθηκε στην Κ-20 το πρώτο εξάμηνο του 2017 και το δεύτερο εξάμηνο με ελεύθερη μεταγραφή πήγε στην ΑΕ Διδυμοτείχου, όπου αγωνίσθηκε μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ' Εθνικής. Πρόκειται για έναν ταλαντούχο δυνατό ποδοσφαιριστή, πολύ καλό στο ψηλό παιχνίδι, αλλά και με την μπάλα κάτω.

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας τον καλοσωρίζει στις τάξεις της και του εύχεται, με υγεία να πετύχει ομαδικούς και ατομικούς στόχους, μαζί μας.