Βαθμολογία

Ανακοίνωσε τον Ταϊλανδό Σαϊνσανίτ Σαναβίτ ο Απόλλων Λάρισας

Την απόκτηση ποδοσφαιριστή από την Ταϊλανδία ανακοίνωσε σήμερα (23/1) η ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Football League.

Πρόκειται για τον 27χρονο διεθνή Σαϊνσανίτ Σαναβίτ ο οποίος αγωνίζεται ως δεκάρι, είναι δεξιοπόδαρος με μεγάλα προσόντα το δυνατό σουτ και τις μακρινές μεταβιβάσεις, ενώ μπορεί να σκοράρει και ως "κρυφός" φορ.

Ο Σαναβίτ προέρχεται από γεμάτες χρονιές στην κορυφαία κατηγορία της χώρας του με τελευταία ομάδα την Σαραμπούρι Τρου, ενώ αποτελεί τον πρώτο Ταϊλανδό ποδοσφαιριστή που αποκτά ποτέ ελληνική ομάδα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του 27χρονου διεθνή Ταϊλανδού ποδοσφαιριστή Saensanit Chanawit (Σαϊνσανίτ Σαναβίτ).

Ο Σαϊνσανίτ παίζει στην θέση του μπαλαντέρ (10αρι), είναι δεξιοπόδαρος, με δυνατό σουτ και μακρινές μεταβιβάσεις, ενώ σκοράρει και σαν "κρυφός" σέντερ φορ.

Είναι γεννημένος στις 13/09/1991 και προέρχεται από γεμάτες χρονιές στην Σούπερ Λιγκ της Ταϊλάνδης. Το τελευταίο εξάμηνο αγωνιζόταν στην Σαραμπούρι Τρου της Σιράτσα, από όπου έρχεται στην Λάρισα.

Είναι ο πρώτος Ταϊλανδός ποδοσφαιριστής που πατάει το πόδι του, στην Ελλάδα. Το παρατσούκλι του είναι Bird (Μπερτ). Στον Απόλλωνα θα αγωνίζεται με τον αριθμό "10" στην πλάτη.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας τον καλοσωρίζει στην ομάδα μας και του εύχεται να είναι γερός και να βοηθήσει την προσπάθεια για την επίτευξη του στόχου μας.