Βαθμολογία

«Ύποπτος και παράξενος ο ρόλος του διαιτητή»

Έντονες διαμαρτυρίες του Αγροτικού Αστέρα για τη διαιτησία του αγώνα με τον Εδεσσαϊκό. Ανακοίνωση διαμαρτυρίας κατά της διαιτησίας του αγώνα με τον Εδεσσαϊκό εξέδωσε ο Αγροτικός Αστέρας. Αναλυτικά:

«Καταρχάς, θέλουμε να τονίσουμε ότι δεν έχουμε κανένα απολύτως παράπονο από τον επίσημο Εδεσσαϊκό,τον οποίο κ ευχαριστούμε για την αψογη φιλοξενία. Ευχόμαστε στην ιστορική αυτή η ομάδα κάθε επιτυχία γιατί της αξίζει,τόσο σε διοικητικό όσο και αγωνιστικό επίπεδο.

ΟΜΩΣ... Δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για τον "άρχοντα" του αγώνα. Αφού το αποτέλεσμα του α' ημιχρόνου προφανώς δεν τον βόλευε , έκανε τα πάντα στην επανάληψη ούτως ώστε η ομαδα μας να φύγει ηττημένη από το γήπεδο. Μοίρασε έξι κιτρινες κάρτες στους ποδοσφαιριστές μας ( προφανώς τον ενδιέφερε να πιαστεί το όριο των 6 καρτών σε ένα παιχνίδι με το ανάλογο πρόστιμο),έκοψε κάθε προσπάθεια επίθεσης μας με ανύπαρκτα φάουλ , και απέβαλλε τον προπονητή μας γιατί ΤΟΛΜΗΣΕ να δώσει την μπάλα σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή να παίξει γρηγορα (μάλιστα έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι λόγος αποβολής ήταν ο διαπληκτισμος με τον επόπτη , ο οποίος - και μπράβο του - είχε το θάρρος να δηλώσει ότι βρισκόταν 30 μέτρα μακριά). Βέβαια τον ευχαριστούμε γιατί "αναγκάστηκε" στο 94' να μας δώσει το μοναδικό φαουλ που κερδίσαμε στο 2ο ημίχρονο. Θα τον παρακαλούσαμε απλά να δηλώσει κώλυμα στα επόμενα παιχνίδια του Αγροτικού Αστέρα,όμως καλό θα ήταν οι υπεύθυνοι να κοιτάξουν πιο προσεκτικά τις επιλογές τους. Κύριε Πολυχρονίου λυπούμαστε, αλλά ΕΚΤΕΘΗΚΑΤΕ!

Και επειδή δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες, απλά να θυμίσουμε ότι στο παρελθόν έχουμε χάσει παιχνίδι εντός έδρας , βρεθήκαμε στην επικίνδυνη ζώνη , όμως ουδέποτε ασχολήθηκαμε ή δημιουργήθηκε θέμα με την διαιτησία.

Επίσης θα θέλαμε να...ευχαριστήσουμε αυτούς που επιτέθηκαν δύο φορές στους λιγοστούς οπαδούς της ομάδας μας , οι οποίοι είχαν το "θράσος" να ενθαρρύνουν τους ποδοσφαιριστές μας. Βέβαια δεν υπήρξε ανάλογη ευαισθησία,όταν δύο φορές κατά την αλλαγή ποδοσφαιριστών μας,πετάχτηκε πέτρα προς τους παίκτες που κατευθύνονταν στον πάγκο. Φαινόμενα που σαφώς δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη ο επίσημος Εδεσσαϊκός,καθώς είναι γνωστές οι προσπάθειες του για εξάλειψη τέτοιων λυπηρών φαινομένων».