Βαθμολογία

Το βλέμμα στο κύπελλο, προπόνηση για Γκόικοβιτς

Το παιχνίδι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ ανήκει στο παρελθόν για την ομάδα της ΑΕΛ η οποία πλέον στρέφει το βλέμμα της στο κύπελλο και το παιχνίδι στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ για την προημιτελική φάση.

Την Κυριακή (21/1) οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την Ένωση έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά, μια προπόνηση που έγινε υπό τις οδηγίες του Ανδρέα Λαυδαριά, καθώς ο Ηλίας Φυντάνης είχε το μνημόσυνο του αδερφού του.

Οι «βυσσινί» ξεκίνησαν σήμερα (22/1) με την διεξαγωγή μεσημεριανής προπόνησης την προετοιμασία τους για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ εκεί που ο στόχος είναι ένα θετικό αποτέλεσμα προκειμένου η ΑΕΛ να γίνει το φαβορί για την πρόκριση στα ημιτελικά.

Πλην του τραυματία Ντέλετιτς, άλλα προβλήματα ενόψει Ιωαννίνων δεν υπάρχουν, ενώ σήμερα έκανε την πρώτη του προπόνηση και το νέο μεταγραφικό απόκτημα ο Αλεξάνταρ Γκόικοβιτς με την εβδομάδα αυτή να είναι εβδομάδα προσαρμοστικότητας για τον Σέρβο στόπερ. Κατά τα άλλα το κλίμα στο στρατόπεδο της ΑΕΛ είναι πολύ καλό, όπως και η ψυχολογία και άπαντες είναι αισιόδοξοι για τα παιχνίδια κόντρα στον «Άγιαξ» της Ηπείρου, αναγνωρίζοντας όμως και την πολύ καλή ομάδα του Γιάννη Πετράκη και την δυσκολία που θα υπάρχει στα δυο αυτά παιχνίδια.

Τέλος η ομάδα θα αναχωρήσει την Τετάρτη (24/1) για τα Ιωάννινα όπου και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της πόλης, ενώ σχετικά με την μετάβαση στο Περιστέρι για τον κυριακάτικο (28/1 17:15) αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο αυτή θα γίνει κανονικά μέσω Λάρισας αν και υπήρχε σκέψη να μεταβεί η ομάδα στην πρωτεύουσα από τα Γιάννενα.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ