Βαθμολογία

Γενική είσοδος 10 ευρώ στο ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΛ

Στην κυκλοφορία τέθηκαν από σήμερα (22/1) τα εισιτήρια της αναμέτρησης του ΠΑΣ Γιάννινα με την ΑΕΛ που θα διεξαχθεί την προσεχή Πέμπτη (25/1) στις 19:30 στα Ιωάννινα, στο πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων στην προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδος.

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα στο παιχνίδι θα υπάρχει γενική είσοδος 10 ευρώ στην αναμέτρηση, όμως θα υπάρχουν και τα εισιτήρια VIP στην τιμή των 20 ευρώ για την θύρα 3, τα εισιτήρια GOLD στην θύρα 5 στην τιμή των 25 ευρώ και παιδικά που τιμώνται 5 ευρώ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ηπειρώτικης ΠΑΕ:

Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους για τον αγώνα με τη Λάρισα για την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018, από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής από σήμερα Δευτέρα έως και την Τετάρτη, και την Πέμπτη από τα εκδοτήρια στο ΕΣΙ «οι ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ».

Οι μέρες και ώρες λειτουργίας του Τμήματος Διαχείρισης Εισιτηρίων στο ΠΕΑΚΙ είναι οι εξής: Δευτέρα έως και Τετάρτη 10:00 – 17:00.

Τα εκδοτήρια στο ΕΣΙ «Οι Ζωσιμάδες» θα λειτουργήσουν την Πέμπτη του αγώνα από τις 11:00 έως και την ώρα έναρξης του αγώνα.

Για τον αγώνα κόντρα στη Λάρισα θα ισχύσουν οι ακόλουθες τιμές εισιτηρίων:

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ, 10€

Θύρα 5 GOLD, 25€

Θύρα 3 VIP, 20€

Παιδικά, 5€

Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθεύονται και ηλεκτρονικά το εισιτήριο τους από το www.viva.gr

Λόγω αλλαγής του συστήματος έκδοσης εισιτηρίων, θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή των φίλων της ομάδος μας και να τους παρακαλέσουμε να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους εγκαίρως, για την αποφυγή προβλημάτων την ημέρα του αγώνα. Τέλος σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και την ΚΥΑ (20/08/2015), σχετικά με την «ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ, ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ », για την αγορά του εισιτηρίου είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ο ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται και η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.