Βαθμολογία

«Καθόρισαν το αποτέλεσμα το πέναλτι και η αποβολή»

Με άδεια χέρια έφυγε από το «Γ. Καραϊσκάκης» η Ξάνθη, η οποία το βράδυ της Κυριακής (21/1) ηττήθηκε με 3-0 από τον Ολυμπιακό χωρίς να τον δυσκολέψει ιδιαίτερα από τη στιγμή που δέχτηκε το πρώτο γκολ.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Μίλαν Ράσταβατς δήλωσε ότι καθοριστικές στιγμές ήταν αυτές του πέναλτι και της αποβολής τονίζοντας πως δεν στέκεται στο αν ήταν σωστές αποφάσεις ή όχι. Αναλυτικά όσα είπε:

«Πρώτα απ' όλα θα ήθελα να συγχαρώ τον Ολυμπιακό για τη νίκη. Σήμερα ήταν καλύτεροι όπως είδατε. Είχαμε τις στιγμές μας, καλές και κακές και κάποιες καταστάσεις κατά τη διάρκεια του ματς όπως το πέναλτι και την κόκκινη που καθόρισαν το αποτέλεσμα. Στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού δείξαμε ότι ήρθαμε για να παίξουμε ένα γενναίο ματς, προετοιμαστήκαμε για να έρθουμε εδώ και να παίξουμε, να πιέσουμε τον Ολυμπιακό να κάνει λάθη και να κάνουμε εμείς κάποιες ευκαιρίες. Αν δεν σκοράρεις όμως σε αυτό το γήπεδο, είναι δύσκολο να πάρεις αποτέλεσμα.

Μετά το πέναλτι έπεσε η απόδοσή μας, ο Ολυμπιακός ανέβηκε και δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες. Και μετά την αποβολή μας οδήγησε πίσω στη δική μας περιοχή. Μέχρι το τέλος του αγώνα καταφέραμε να κάνουμε κάποιες ευκαιρίες, σίγουρα ήταν δύσκολο, αλλά πρέπει τώρα να επικεντρωθούμε στο ματς που ακολουθεί. Θέλω να ξανασυγχαρώ τον Ολυμπιακό και να ευχηθώ καλή επιτυχία σε εμάς για τα επόμενα παιχνίδια».

Αναφερθήκατε στο πέναλτι και στην κόκκινη κάρτα. Θεωρείτε ότι ήταν λάθη του διαιτητή;

«Όχι δεν μιλάω για τις αποφάσεις των διαιτητών, αλλά ήταν στιγμές που έγιναν στο παιχνίδι και καθόρισαν το αποτέλεσμα».