Βαθμολογία

Παράπονα από Χιμένεθ...

Πολύτιμο έδαφος στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου έχασε η ΑΕΚ με το «Χ» στη Λάρισα, με τον Μανόλο Χιμένεθ να κάνει τα παράπονά του στους παίκτες στην κυριακάτικη (21/1) προπόνηση κι ενώ βέβαια η προσοχή έχει στραφεί στο ντέρμπι Κυπέλλου της Τετάρτης (24/1) με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

«Δεν κάναμε καλή εμφάνιση και δεν καταφέραμε τον στόχο μας που ήταν να πάρουμε τη νίκη. Το αναγνωρίζω ότι ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν σε καλή κατάσταση και αυτό δεν μας βοήθησε στο παιχνίδι μας, όμως δεν παίξαμε όπως θα έπρεπε. Ο αντίπαλός έπαιξε πολύ αμυντικά απέναντί μας. Έπρεπε να προσπαθήσουμε να παίξουμε περισσότερο από τα άκρα, να ανοίξουμε το παιχνίδι μας για να βρούμε χώρους», είπε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός.

Και συνέχισε: «Ψάξαμε κάποια σουτ χωρίς καλές προϋποθέσεις και δεν καταφέραμε να γεμίσουμε σωστά την αντίπαλη περιοχή. Έπρεπε να παίξουμε καλύτερα και στο αμυντικό κομμάτι και να βγάλουμε περισσότερη μαχητικότητα».

Όσοι έπαιξαν ενάντια στην ΑΕΛ έκαναν αποθεραπεία, οι υπόλοιποι «κιτρινόμαυροι» προπονήθηκαν κανονικά, ενώ ο Τσόσιτς συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί.