Βαθμολογία

«Είμαστε πεντακάθαροι»

Συνεχάρη τους παίκτες της ΑΣΑ ο Γιώργος Βαζάκας, ενώ σχολίασε και όσα ακούστηκαν περί στοιχημάτων. Ο προπονητής της Αναγέννησης, μετά τη νίκη επί του Αιγινιακού, στάθηκε στις πληρωμές που υπήρξαν μεσοβδόμαδα σε ποδοσφαιριστές, προανήγγειλε ενίσχυση, ενώ έδωσε την απάντησή του για τις φήμες περί στοιχημάτων. Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, που σε ένα δύσκολο παιχνίδι ανταποκρίθηκαν, σε δύσκολο αγωνιστικό χώρο έκαναν κατάθεση ψυχής, έπαιξαν με καρδιά και κέρδισαν. Ήξεραν την κρισιμότητα του παιχνιδιού και ανταποκρίθηκαν και τους αξίζει μπράβο και μπράβο στον κόσμο που είδα παραπάνω και περιμένω ακόμη πιο πολύ για να στηρίξει την ομάδα που φτιάξαμε.

Το πιο ουσιαστικό είναι ότι επειδή ακούστηκαν πολλά για στοιχήματα, το δηλώνω ότι η δική μας ομάδα δεν έχει καμία σχέση. Η Αναγέννηση Καρδίτσας είναι μία ομάδα που δεν συμμετέχει σε τέτοια πράγματα και το λέω για να το κλείσω. Αυτοί που προσπαθούν να διαδώσουν φήμες, εμάς δεν μας αγγίζουν. Είμαστε πεντακάθαροι.

Το δεύτερο κομμάτι είναι ότι θέλω να πω ένα μπράβο στη διοίκηση, την οποία κατακεραύνωνα. Αυτή την εβδομάδα ήρθε η διοίκηση, ο κ. Σβαρνόπουλος μαζί με τον Βαλάντη Μπλέτσα και μοίρασαν ένα σεβαστό ποσό στα παιδιά. Πλέον η ομάδα, κάνοντας και μεταγραφές, πρέπει να ενισχυθεί. Σήμερα πήγαμε με 17 παίκτες, όλη η ομάδα είναι 18, αρρώστησε ο Μπούσδρας και μείναμε με 17. Ευχαριστώ στον κόσμο που συμπαραστάθηκε. Πρέπει να γεμίσει το γήπεδο, ξέρω τη δυναμική αυτής της ομάδας, να αισθανθούν τα παιδιά τη στήριξή τους και να κάνουμε όπως πρέπει την πορεία, να μείνει στην κατηγορία και να εξυγιανθεί η ομάδα θέτοντας υψηλούς στόχους».