Βαθμολογία

Εμμανουήλ: «Μπορούσαμε να το κλέψουμε, δίκαιο το Χ»

Δηλώσεις έκανε στο athleticlarissa.gr ο τεχνικός των Βουναίνων Θεόδωρος Εμμανουήλ σχετικά με την σημερινή (21/1) εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) της ομάδας του με τον Κίσσαβο Συκουρίου για την 17η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ DeTox.

Ο κ. Εμμανουήλ χαρακτήρισε δίκαιη την ισοπαλία, ωστόσο η ομάδα του θα μπορούσε να κλέψει και τη νίκη με αποκορύφωμα την διπλή χαμένη ευκαιρία στο 55', ενώ όπως δήλωσε, ο Κίσσαβος Συκουρίου είναι μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Εμμανουήλ:

«Ένα παιχνίδι δύσκολο για μας αν και προερχόμασταν από δυο σερί νίκες, πιστεύω ότι ο αντίπαλος είναι πολύ δυνατός στην έδρα του, εμείς προσπαθήσαμε όσο το δυνατόν να μην δεχτούμε κάποιο γρήγορο γκολ, θέλαμε να ισορροπήσουμε να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας, αν και δεχτήκαμε τελικά νωρίς τέρμα. Ευτυχήσαμε να ισοφαρίσουμε με ένα καταπληκτικό γκολ του Νταναβάρα έξω από την μεγάλη περιοχή στο Γ της εστίας. Από εκεί και πέρα ισορροπήσαμε στο δεύτερο ήμασταν πιο απειλητικοί χάσαμε δυο ευκαιρίες στο 55' από πλεονεκτική θέση, ο αντίπαλος έμεινε με δέκα, θα μπορούσαμε να κλέψουμε και τη νίκη, αλλά θεωρώ δίκαιη την ισοπαλία».