Βαθμολογία

Δίκαιη μοιρασιά για Δαμασιακό και Λάρισα 2012

Ισόπαλη με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε η σημερινή (21/1) αναμέτρηση του Δαμασιακού με την Λάρισα 2012 για την 17η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ DeTox.

Ένα παιχνίδι στο οποίο η Λάρισα 2012 είχε δοκάρι, προηγήθηκε, έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του τερματοφύλακα Παπαζήση, ωστόσο στην επανάληψη η ομάδα του Νίκου Χρόνη έφτασε στο 1-1 και είχε ευκαιρίες στο τέλος για τη νίκη.

Επτά λεπτά μετά το πρώτο σφύριγμα ο Ξέρας με σουτ σημάδεψε το κάθετο δοκάρι του Μιγδάνη, ενώ στο 16' ο Τσιάκος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή με τον ρέφερι Στάικο να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος ο Τσιάκος που δεν λάθεψε κάνοντας το 0-1.

Στο 35' είχαμε την αποβολή του τερματοφύλακα Παπαζήση με τον Μανακούσιο, που δεν είναι τερματοφύλακας, να παίρνει την θέση του. Πέντε λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης ο Λώλας με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Γεωργατζά έφερε το ματς στα ίσια. Οι γηπεδούχοι είχαν χαμένο τετ-α-τετ με τον Σουγλή και μεγάλη ευκαιρία με τον Τσάλτα για να πάρουν τη νίκη.

Δαμασιακός (Νίκος Χρόνης): Μιγδάνης, Γεωργατζάς (60' Ραπτοτάσιος), Μπακαΐμης, Μόκκας, Ντόκος (75' Οικονόμου), Τσάλτας, Μουσιάρης, Σουγλής Κ., Λούτσος, Λώλας, Σουγλής Σ.

Λάρισα 2012 (Γιώργος Λιάπης): Παπαζήσης, Φλώρος Βαλ., Κίτσος Παν. (35' Μανακούσιος), Πρίφτης, Φλώρος Β., Μολάς, Φλώρος Παντ., Κίτσος Δ. (78' Μπέης), Τσιάκος, Μπόντε (85 Φλώρος Α), Ξέρας (55' Σελίνι).