Βαθμολογία

Ματσάρα στη Νέα Πολιτεία και νικήτρια η Αμυγδαλέα

Με μια πολύ μεγάλη νίκη έφυγε από την έδρα της Νέας Πολιτείας ο Αετός Αμυγδαλέας που νίκησε με 3-2 την Αστραπή για την 17η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ DeTox.

Ένα παιχνίδι με πέντε τέρματα, ευκαιρίες, δοκάρι για την Νέα Πολιτεία και τον Αετό να διαμαρτύρεται για δυο τέρματα που ακυρώθηκαν, ενώ η ομάδα του Δημήτρη Καπετανόπουλου αγωνίστηκε με δέκα παίκτες στο δεύτερο ημίχρονο λόγω αποβολής του τερματοφύλακα Χατζίνα.

Με την συμπλήρωση του εικοσαλέπτου ο Σκουλίδης με φοβερό σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 30' ο Ασπετάκης είχε χαμένο τετ-α-τετ. Τελικά η Αστραπή άνοιξε το σκορ στο 35' με κοντινή προβολή του Παραφέστα. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 44' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κατσάνου, ένα πέναλτι που κέρδισε ο Σκουλίδης σε ανατροπή του από τον Χατζίνα ο οποίος και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

Στο 65' η Αμυγδαλέα πήρε πάλι προβάδισμα με κεφαλιά του Αμπατζίδη, για να ισοφαρίσει στο 70' ο Μπέτσης με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή. Η ομάδα του Βαγγέλη Μπρισίμη έχασε την ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα στο 80' όμως το σουτ του Σκόμπα πέρασε σύριζα πάνω από τα δοκάρια, για να γίνει τελικά δυο λεπτά αργότερα το τελικό 2-3 με ωραίο σουτ του Περδίκη μέσα από την περιοχή.

Από την ομάδα του Αετού Αμυγδαλέας υπάρχουν έντονα παράπονα από τους δυο επόπτες καθώς ακύρωσαν τέρματα των Περδίκη με κεφαλιά και Παραφέστα επίσης με κεφαλια τα οποία κατά την γνώμη των ανθρώπων της ομάδας ήταν καθαρά και κακώς δεν μέτρησαν.

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Βαγγέλης Μπρισίμης): Κουτσογιαννούλης, Ζήσης, Βουβουσίρας (85' Μαναός), Κατσάνος, Σιάρκος, Μπέτσης, Καλτσάς, Αντωνόπουλος (65' Σκόμπας), Πράπας (70' Κιούσης), Ασπετάκης (85' Σιώχας), Σκουλίδης.

Αετός Αμυγδαλέας (Δημήτρης Καπετανόπουλος): Χατζίνας, Περδίκης, Παραφέστας, Ντιντής, Ευαγγελούλης, Αντωνόπουλος (87' Ανδριανόπουλος), Τιούτιος (45' Λουκανίκας), Κλιούρας, Δημητρέλης (46' Κορλός), Καρβούνης (85' Σάρα), Αμπατζίδης.