Βαθμολογία

Παναιτωλικός – Πανιώνιος 1-1

Καλύτερος ήταν ο Παναιτωλικός σε ένα πολύ κακό πρώτο μέρος στο Αγρίνιο, με τον Πανιώνιο να μην έχει καν τελική! Το τέρμα του Μοράρ (25') άλλαξε τις ισορροπίες της αναμέτρησης, ενώ μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού ήταν οι αξιοσημείωτες στιγμές στα πρώτα 45 λεπτά. Στο 25' λοιπόν είχαμε τραγικό λάθος του Γκιοατά, που στην καρδιά της άμυνας έκανε κεφαλιά, στρώνοντας την μπάλα στον Μοράρ που ξαφνιάστηκε και έκανε... τσαφ αρχικά, αλλά με τη δεύτερη πέτυχε τον στόχο του, νικώντας τον Κότνικ. Πραγματικά πολύ κακό το ματς στα πρώτα 40 λεπτά. Ένα γκολ (που προήλθε από γκέλα της άμυνας) συν ένα σουτ και μια εκτέλεση φάουλ για τον Παναιτωλικό που είναι ανώτερος και μια επίθεση της προκοπής για τον Πανιώνιο.

Στο 52` μετά από κακή αντίδραση των φιλοξενούμενων και πάσα του Μοράρ, ο Μάζουρεκ συνεργάστηκε με τον Ρόσα που βρέθηκε στην αντίπαλη περιοχή και λόγω της αδράνειάς του τον πρόλαβε η αντίπαλη άμυνα, με την εικόνα του ματς να μην απέχει πολύ από αυτή του πρώτου μέρους: κακό ματς με ελάχιστες φάσεις. Ώσπου φτάσαμε στο 81'... Ο Σιώπης βρήκε με κάθετη μπαλιά τον Λάμπρου με εξαιρετικό τελείωμα (έσκαψε την μπάλα) νίκησε τον Κυριακίδη, με τον Πανιώνιο να σκοράρει στην πρώτη του τελική! Στο μεταξύ, ο Κλέσιο που είχε μπει αλλαγή στο 84` τραυματίστηκε κι έγινε αλλαγή στο 88`, με το ματς να μην κρύβει άλλες συγκινήσεις στο τέλος...

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μιχάι, Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Μπεχαράνο, Πάουλο, Ρόσα (84' Κλέσιο)(89' λ. τρ. Μπράβο), Μάζουρεκ (73' Ρότσα), Ντίας, Μοράρ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος, Γκιοατά (73' Μακρύλλος), Μπανανά, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας, Σαββίδης (46' Μπραχίμι), Σπιριντόνοβιτς (64' Λάμπρου), Ντουρμισάι.