Βαθμολογία

«Βασίλεψε» ο Αετός Μακρυχωρίου (PICS)

Μετά τη νέα μεγάλη νίκη του, ο Αετός Μακρυχωρίου έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο καφέ «Ο Μίμης» στη πλατεία του χωριού. Το κλίμα ήταν εξαιρετικό, αφού η ομάδα πάει από νίκη σε νίκη και είναι πλέον πολύ κοντά στο να πετύχει το βασικό στόχο που έχει θέσει, δηλαδή την άνοδο.

Το παρόν έδωσε ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος, καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Δημήτρης Μαϊμάρης, καθώς και ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης.

Μίλησε μετά την κοπή της πίτας ο πρόεδρος της ομάδας κ. Γιώργος Μπιτσαράς και είπε τα εξής: «Τα πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε σας τους παίκτες, έχοντας σύμμαχό σας εμάς τη διοίκηση, τον προπονητή σας κ. Δημήτρη Τσέτσιλα, καθώς και τον κόσμο που αγαπάει και ακολουθεί την ομάδα. Πιστεύουμε όλοι μας πως θα φτάσουμε στο τέλος του πρωταθλήματος να πανηγυρίσουμε τον στόχο που έχουμε θέσει και είναι η άνοδος στην Α’ ΕΠΣΛ».

Το λόγο πήρε και ο Δήμαρχος κ. Κώστας Κολλάτος που δήλωσε τα εξής: «Πολλά συγχαρητήρια στον Αετό Μακρυχωρίου για την πορεία του, αν και πιστεύουμε πως φέτος είναι μια κακή παρένθεση για την ομάδα, αφού ο Αετός είναι ιστορικός σύλλογος και για 35 χρόνια βρισκόταν και εκεί ανήκει στην Α’ κατηγορία. Να ξέρετε πως εμείς σαν δημοτική αρχή είμαστε στο πλευρό σας, μεταφέρουμε όλα τα προβλήματά σας στον Περιφερειάρχη κ. Κωνσταντίνο Αγοραστό με τον οποίο θα έχουμε επαφή ώστε να πετύχουμε την χρηματοδότηση που αφορά την βελτίωση του αγωνιστικού χώρου, περιμένουμε και πιστεύουμε πως τα νέα θα είναι καλά για την ομάδα του Αετού και να γνωρίζετε πως ότι χρειαστείτε είμαστε στο πλευρό σας».

Η ομάδα του Αετού χαίρει πραγματικά που έχει δύο σημαντικούς αρχηγούς, τον Παναγιώτη Φουσίκα και τον Παναγιώτη Τίκο και ήταν και στα εύκολα και στα δύσκολα στο πλευρό της ομάδας και πραγματικά τιμούν με την παρουσία τους τόσο χρόνια το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Τυχερός της βραδιάς ήταν ο Τάσος Καπετάνης που βρήκε το φλουρί και πήρε 50 ευρώ.