Βαθμολογία

Με 19 παίκτες στη Δράμα ο Απόλλων Λάρισας

Με πρωϊνή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Απόλλωνα Λάρισας για το παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής (21/01, 15:00) στην Δράμα με την Δόξα.

Μετά το πέρας της προπόνησης ο τεχνικός Νίκος Θεοδοσιάδης ανακοίνωσε και την αποστολή η οποία αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές και στην οποία δεν συμπεριλαμβάνεται ο Άκης Σουλίδης που τραυματίσθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Άρη στο Αλκαζάρ.

Στην αποστολή της λαρισινής ομάδας, που βρίσκεται από σήμερα (20/1) στην μακεδονική πόλη και έχει καταλύσει σε ξενοδοχείο της περιοχής, μετέχει κανονικά και ο πρώτος σκόρερ αυτής Σωτήρης Τσιλούλης που εξέτισε την ποινή του, λόγω καρτών και επιστρέφει.

Ο τεχνικός κ. Νίκος Θεοδοσιάδης ζήτησε από τους παίκτες του, να είναι συγκεντρωμένοι στον αγώνα, να μην επηρεασθούν από την κερκίδα και να κάνουν όλα όσα έχουν πει στις προπονήσεις την εβδομάδα που μας πέρασε.

Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι: Φιρινίδης, Παϊτέρης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Αγρόδημος, Χαραλαμπόπουλος, Χατζής, Καρακατσάνης, Τσιλούλης, Κωτσιαρίδης, Συράκος, Μαυριάς, Καμπέρης, Κανούλας, Ανδρέου Ι., Ιβανίδης, Λουκάς.