Βαθμολογία

«Θυμός για τη διαιτησία, ευγνωμοσύνη για τον κόσμο»

Ανακοίνωση διαιτησίας για το παιχνίδι με τον Ηρακλή εξέδωσε η διοίκηση του Αλμωπού Αριδαίας. Σε αυτήν αφενός μεν εκφράζονται αισθήματα δυσαρέσκειας διαιτησίας, ενώ παράλληλα, οι διοικούντες ευχαριστούν τον κόσμο για την στήριξη στην ομάδα και δεσμεύονται για την μεταγραφική της ενίσχυση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Ανάμικτα συναισθήματα μας άφησε το παιχνίδι απέναντι στον Ηρακλή. Από τη μία πλευρά θυμός και στεναχώρια για την αντιμετώπιση της ομάδας μας από τη διαιτησία και τη διοργανώτρια αρχή και από την άλλη ευγνωμοσύνη για όλους εσάς, τους φιλάθλους του Αλμωπού που γεμίσατε τις κερκίδες και δώσατε το πιο ζεστό σας χειροκρότημα στους παίκτες μας.

Η σημερινή διοίκηση, κατά την άσκηση των καθηκόντων της, έχει επιλέξει το δρόμο της αξιοπρέπειας, της συνέπειας και της ηθικής παρόλο που αυτή η επιλογή της εκλαμβάνεται ως αδυναμία από τους υπολοίπους.

Προτεραιότητα μας, τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι η ενίσχυση της ομάδας προκειμένου να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα και να ικανοποιήσουμε εσάς που αναζητάτε καλύτερη αγωνιστική εμφάνιση».