Βαθμολογία

«Δικαιωμένος που επέλεξα τον Άρη Παλαιοχωρίου»

Αποτέλεσε το «μήλον» της έριδος για αρκετές ομάδες στο ξεκίνημα της μεταγραφικής περιόδου, ωστόσο, τελικώς ο Αρης Παλαιοχωρίου ήταν αυτός, ο οποίος κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του.

Ο λόγος για τον Ηλία Ιγνατίδη, ο οποίος προσαρμόστηκε άμεσα στη νέα του ομάδα και, μάλιστα, στον αγώνα με την Καρδία βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά γέρνοντας την πλάστιγγα του ματς υπέρ της ομάδας του.

«Ηταν ένας δύσκολος αγώνας απέναντι σε μια πολύ σφιχτή αμυντικά ομάδα. Προηγηθήκαμε, όμως, πιαστήκαμε στον ύπνο και ισοφαριστήκαμε αμέσως. Στο β’ μέρος μπήκαμε πιο δυνατά, πέτυχα το γκολ και ύστερα ξεκλείδωσε το ματς», σχολίασε στο liganews.gr για τη νίκη επί της Καρδίας.

Σε ό,τι αφορά τη μάχη της κορυφής και τον ανταγωνισμό με τον Ηρακλή, ο Ηλίας Ιγνατίδης σημείωσε: «Από τη στιγμή που είμαστε έναν βαθμό επάνω, σίγουρα μπορούμε να κατακτήσουμε την 1η θέση. Προχωρούμε ταπεινά, όμως, και κοιτάμε αγώνα με αγώνα. Αισθάνομαι δικαιωμένος για τη μεταγραφή μου στο Παλαιοχώρι. Όλα δουλεύουν επαγγελματικά εδώ. Η διοίκηση είναι κοντά στη ομάδα, ενώ και το κλίμα είναι εξαιρετικό. Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με αυτούς της ομάδας», κατέληξε.