Βαθμολογία

Απέκτησε Ντούρις η Ανόρθωση

Ενίσχυση εκ Σλοβακίας για την Ανόρθωση η οποία ενέταξε στο δυναμικό της τον Μίχαλ Ντούρις. Η «Κυρία» ανακοίνωσε την Πέμπτη (18/1) την απόκτηση του 29χρονου επιθετικού, ο οποίος έφτιαξε το όνομά του στη Βικτόρια Πλζεν.

Ο Ντούρις είναι διεθνής με την Εθνική Σλοβακία και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη ρωσική Όρενμπουργκ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τον Σλοβάκο επιθετικό Μίχαλ Ντούρις. Πρόκειται για 29χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης.

Ο Σλοβάκος επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του στην ομάδα της πατρίδας του, Ντούκλα Μπάνσκα Μπίστριτσα, για να πάρει μεταγραφή το 2010 στη Τσέχικη Βικτόρια Πλζεν, με την οποία σημείωσε 34 γκολ σε 137 συμμετοχές στα 7 χρόνια παραμονής του. Τελευταία ομάδα του Ντόυρις ήταν η ρωσική Όρενμπουργκ ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο 29χρονος επιθετικός είναι και διεθνής με την Εθνική Σλοβακίας. Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου καλωσορίζει τον Ντούρις και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και πολλά γκολ με τον φοίνικα στο στήθος».