Βαθμολογία

Πήρε Ίβουσιτς ο Ολυμπιακός

Προσθήκη στη θέση του τερματοφύλακα έκανε ο Ολυμπιακός, ο οποίος αναζητούσε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο έναν παίκτη εκεί από τη στιγμή που ο Στέφανος Καπίνο είχε ειδοποιηθεί να βρει ομάδα.

Τελικά οι Πειραιώτες την Πέμπτη (18/1) ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ίβιτσα Ίβουσιτς, ο οποίος από το καλοκαίρι του 2015 αγωνιζόταν στην Ίστρα. Ο Κροάτης ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Ριέκα, πήγε στη συνέχεια στην Ίντερ και προ τριετίας παραχωρήθηκε δανεικός στην Πράτο. Ακόμη, ήταν διεθνής με όλες τις μικρές ομάδες της Κροατίας. Αναλυτικά η λιτή ανακοίνωση του Ολυμπιακού: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του 23χρονου Κροάτη τερματοφύλακα, Ίβιτσα Ίβουσιτς».

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού είπε: «Ευχαριστώ πολύ! Πρώτα από όλα είναι μεγάλη τιμή για εμένα, που είμαι μέλος αυτής της οικογένειας. Γνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και μία από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη. Πρωτίστως ο στόχος μου είναι να δουλέψω και να προπονηθώ σκληρά και να ανταποδώσω την ευκαιρία που μου δίνεται να είμαι εδώ! Θα δώσω το 100% των δυνάμεών μου, για αυτή την ομάδα, για αυτή την οικογένεια και για τους φιλάθλους!».