Βαθμολογία

Διπλή προσθήκη για Αιολικό

Την προσπάθεια ενίσχυσης του συνεχίζει ο Αιολικός ο οποίος σήμερα (18/1) ανακοίνωσε την απόκτηση δυο ποδοσφαιριστών του Άκη Μιχαλάκη και του Κώστα Κόπελα.

Ο πρώτος αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και αποκτήθηκε από τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και πάλι στον Αιολικό. Όσον αφορά τον δεύτερο αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας και αποκτήθηκε από τον Φωστήρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Μιχαλάκη:

“O Α.Ε.Π.Σ Αιολικός ανακοινώνει και επίσημα την απόκτηση του μεσοεπιθετικού Μιχαλάκη Άκη που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην έτερη ομάδα του νησιού στις εθνικές κατηγορίες, τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής. Ο Άκης έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν με τα χρώματα της ομάδος μας κατά τις περιόδους 2009-2012 και την διετία 2013-2015. Καλώς ήρθες Άκη, σου ευχόμαστε καλή επιτυχία με την ομάδα μας , υγεία και προσωπική ευτυχία”.

και η ανακοίνωση για τον Κόπελα:

“O Α.Ε.Π.Σ Αιολικός προχωράει και στην τέταρτη μεταγραφική του κίνηση με την απόκτηση του αμυντικού Κώστα Κόπελα από την ομάδα του Φωστήρα. O 25χρονος δεξιός μπακ έχει παίξει στις ομάδες του Φωστήρα, στους Τράχωνες, στον Αστέρα Βάρης καθώς και στη ομάδα της Σπάρτης. Καλωσορίζουμε τον Κώστα στην οικογένεια του Αιολικού και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας”.