Βαθμολογία

Ομπράντοβιτς: «Κερδίσαμε το ματς χάρη στους οπαδούς μας...»

Ακόμη μία νίκη υποδεχόμενος τον Παναθηναϊκό πανηγύρισε ως προπονητής της Φενέρμπαχτσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που δεν έμεινε πάντως και τόσο ευχαριστημένος από τους παίκτες του στο ματς της Τετάρτης (17/1).

Στη συνέντευξη Τύπου ο «Ζοτς» είπε ότι περιμένει καλύτερες εμφανίσεις, στάθηκε αρκετά στον Βέσελι, ενώ απένειμε τα εύσημα στον κόσμο για τη θερμή ατμόσφαιρα που δημιούργησε.

«Θα ξαναδώ το παιχνίδι ακόμα μία φορά. Νομίζω ότι κάναμε άσχημη εμφάνιση στο τρίτο δεκάλεπτο. Όταν τελειώνεις μια περίοδο με ένα φάουλ και δέχεσαι 20 πόντους, τότε κάτι δεν κάνεις σωστά. Παρ' όλα αυτά, συνεχίσαμε να παλεύουμε απέναντι σε μία σπουδαία ομάδα που τελευταία παίζει πολύ καλό μπάσκετ. Βρήκαμε τρόπο να κερδίσουμε το ματς χάρη στους οπαδούς μας. Συγχαρητήρια στους παίκτες, αλλά και στον Παναθηναϊκό.

Πιστεύω πως ήταν ένα πολύ σκληρό ματς και για εμάς, αλλά και για τους αντιπάλους που είχαν ευκαιρίες να πάρουν τη νίκη. Στο τέλος η συγκέντρωσή μας ήταν καλή, όταν εκτελέσαμε βολές. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτόν τον αγώνα και να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι της Παρασκευής.

Ο Βέσελι έπαιξε με μεγάλη θέληση. Κάποιες φορές εξαιτίας αυτής της θέλησης παίρνει κακές αποφάσεις, όμως, όπως κι αν έχει, είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Ξέρετε ότι θέλω να μιλάω για το σύνολο, όλοι είναι σημαντικοί, θέλουμε όλοι να παίζουν καλύτερα απ' όσο έπαιξαν απόψε», δήλωσε ο Ομπράντοβιτς.