Βαθμολογία

Προβάρει τα ασπρόμαυρα του ΠΑΟΚ ο Μολέδο

Παίκτης του ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Ροντρίγκο Μολέδο με το σίριαλ να έχει ευτυχή κατάληξη για τον ΠΑΟΚ, αλλά και για τον Παναθηναϊκό που θα μπουν χρήματα στα ταμεία του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η "Πράσινη" ο λόγος της καθυστέρησης της μεταγραφής είχε να κάνει με το ότι μπήκε σφήνα και ο Ολυμπιακός με καλύτερη μάλιστα οικονομικά πρόταση από τον ΠΑΟΚ ωστόσο στο "τριφύλλι" δεν επιθυμούσαν να δώσουν τον Βραζιλιάνο αμυντικό στον Ολυμπιακό.

Έτσι στις νέες επαφές με τον ΠΑΟΚ, έγινε γνωστό στους ανθρώπους του Δικεφάλου η πρόταση του Ολυμπιακού κάτι που γνώριζαν οι κυπελλούχοι Ελλάδος, με τον Ιβάν Σαββίδη να δίνει εντολή για να ανέβει το ποσό από τις 300.000 ευρώ στις 420.000. Συν τους Κάτσε (πληρωμένο ως το καλοκαίρι και μετά συνιδιοκτησία), Κωνσταντινίδη(πληρωμένο ως το καλοκαίρι και ελεύθερο) και πιθανώς και τον Μυστακίδη, με τη μορφή δανεισμού ως το καλοκαίρι.

Ως είναι φυσικό η νέα αυτή πρόταση ικανοποιήσε τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού που συμφώνησαν με τον ΠΑΟΚ και έτσι εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η συμφωνία μεταξύ των δυο ομάδων.