Βαθμολογία

Συνεχίζεται η αναζήτηση για φορ

Το κερασάκι στην τούρτα έμεινε για τον Απόλλωνα Σμύρνης σε μία πολύ καλή μεταγραφική περίοδο για εκείνον. Οι κινήσεις που έγιναν ήταν διαβασμένες και αυτό ακριβώς που χρειαζόταν η ομάδα για να κάνει το δικό της ντεμαράζ και να παραμείνει στην κατηγορία.

Μία προσθήκη ακόμη θέλουν στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» και αυτή είναι του επιθετικού. Αυτή τη στιγμή στο ρόστερ υπάρχουν μόνο οι Καστιγέχος και Ελμπάζ με τον Γιώργο Παράσχο να μην τρελαίνεται (ειδικά με τον δεύτερο) και να θέλει κάτι καλύτερο.

Από τη στιγμή που χάθηκε ο Μαρκόφσκι στην εγχώρια αγορά δεν έχει βρεθεί κάτι άλλο που να ενθουσιάσει τους «κυανόλευκους» και το βλέμμα έχει στραφεί στο εξωτερικό. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως ψηλά στη λίστα είναι μία περίπτωση από τη Γερμανία.

Από εκεί και πέρα, την πρώτη του προπόνηση με τον Απόλλωνα έκανε την Τρίτη (16/1) ο Τσουκαλάς. Το πρόγραμμα χωρίστηκε σε τρία μέρη. Στο πρώτο οι παίκτες έκαναν ασκήσεις στο γυμναστήριο και στη συνέχεια ακολούθησαν ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ στο τέλος τακτική.