Βαθμολογία

Πήρε Εντελίνο Ιέ ο ΠΑΣ Γιάννινα

Σεφτέ στις μεταγραφές έκανε ο ΠΑΣ Γιάννινα για τον Ιανουάριο εντάσσοντας στο δυναμικό του τον Εντελίνο Μιγκέλ. Πρόκειται για έναν μέσο, ο οποίος μπορεί να παίξει τόσο ως οκτάρι όσο και ως εξάρι και με αυτό τον τρόπο κλείνει το κενό που είχε αφήσει ο Βαλάντης Κοζορώνης.

Ο 23χρονος υπέγραψε συμβόλαιο για έξι μήνες και σε περίπτωση που σε αυτό το χρονικό διάστημα πείσει, υπάρχει οψιόν να ανανεωθεί η συνεργασία του με τους Ηπειρώτες για τα επόμενα δύο χρόνια.

Αναλυτικά και η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του Edelino Miguel Ié από την Sporting Clube de Braga B της Πορτογαλίας. Η απόκτηση του είναι με συμβόλαιο 6 μηνών και option ανανέωσης από πλευράς του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για ακόμα 2 χρόνια».

Τέλος, ο παίκτης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας κ.Χριστοβασίλη, την διοίκηση της ομάδας, τον προπονητή μας κ.Πετράκη και τον διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος κ.Νιαρχάκο για την ευκαιρία που μου δίνουν να παίξω στην ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Πιστεύω ότι με πολύ δουλειά και την καθοδήγηση του τεχνικού τμήματος θα προσφέρω πολλά στην ομάδα. Ανυπομονώ να παίξω για τον ΠΑΣ και να δω από κοντά τους οπαδούς, το γήπεδο κα την πόλη».