Βαθμολογία

Μαρινάκης για Mega: «Δεν έχει τελειώσει το ματς ακόμη»

Αποφασισμένος να συνεχίσει τις προσπάθειες διάσωσης του Mega εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, κατά τη διάρκεια συνάντησής τους με εκπροσώπους των εργαζομένων του καναλιού, την Τρίτη (16/1). «Το ματς δεν έχει τελειώσει ακόμη», είπε χαρακτηριστικά ο μέτοχος του καναλιού, επιβεβαιώνοντας το ενδιαφέρον του.

Παράλληλα, ο ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού δήλωσε έτοιμος να αναλάβει ό,τι αφορά τα λειτουργικά έξοδα, πάντα σε συνεργασία και μετά από αποφάσεις που θα ληφθούν από κοινού με την οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν παρέλειψε να επιτεθεί στην κυβέρνηση, κατηγορώντας την πως ασκεί πιέσεις στις τράπεζες, ενώ εκτίμησε πως ο διαγωνισμός των αδειών θα καταπέσει στο ΣτΕ.

Να θυμίσουμε πως οι εργαζόμενοι είχαν συνάντηση, τις προηγούμενες ημέρες, με τον μεγαλομέτοχο του Mega, Γιάννη Βαρδινογιάννη, ο οποίος θέλοντας να αιτιολογήσει γιατί δεν κατέβηκε στον διαγωνισμό, τόνισε πως το ΕΣΡ δεν έχει δώσει τις απαιτούμενες εγγυήσεις για το τι θα γίνει στη συνέχεια, κάτι που θεώρησε ως ρίσκο

Παράλληλα, ανέφερε πως την τελευταία στιγμή υπήρξε φημολογία για ενδιαφέρον περισσότερων υποψηφίων, οπότε μπορεί να υπήρχε πλειοδοτικός διαγωνισμός για τις άδειες.

Γεγονός πάντως είναι πως εάν δεν βρεθεί λύση, στα τέλη Φεβρουαρίου το Mega θα διακόψει την εκπομπή του, καθώς πέφτει «μαύρο» σε όποιο κανάλι δεν συμμετέχει στον διαγωνισμό, σύμφωνα με την απόφαση του ΕΣΡ.