Βαθμολογία

Δύο αδέρφια στον Πανηλειακό...

Συνέχεια στις μεταγραφικές του κινήσεις έδωσε ο Πανηλειακός, εντάσσοντας στο έμψυχο δυναμικό του δύο αδέρφια, τον Κώστα και τον Θανάση Ασημακόπουλο συγκεκριμένα.

Ο πρώτος είναι 25χρονος μέσος και μέχρι πρότινος έπαιζε στον Πανλευκάδιο, ενώ ο δεύτερος είναι 23 ετών, αγωνίζεται ως επιθετικός και η τελευταία του ομάδα ήταν η Δόξα Νέας Μανωλάδας.

Στην ανακοίνωση των Πυργιωτών αναφέρονται τα εξής: «Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την απόκτηση των αδελφών Κώστα και Θανάση Ασημακόπουλου.

Ο πρώτος, γεννήθηκε στις 15/4/1992, αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου και μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα του Πανλευκάδιου ενώ την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε στη Δόξα Μεγαλόπολης.

Ο δεύτερος, γεννήθηκε στις 10/2/1994, είναι επιθετικός και μέχρι το Γενάρη έπαιζε στη Δόξα Ν. Μανολάδας, στην οποία μεταγράφηκε επίσης από τη Δόξα Μεγαλόπολης. Ο Πανηλειακός τους καλωσορίζει και τους εύχεται καλή επιτυχία με τα ερυθρόλευκα.

Παράλληλα, γνωστοποιούμε την λύση της συνεργασίας με τον Κωνσταντίνο Γεωργακόπουλο στον οποίον ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του, ενώ τέλος, σε απολογία κλήθηκε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Τζούλιαν Σέου».