Βαθμολογία

Τεννές: «Θα χρειαστεί να κάνουμε περισσότερες μεταγραφές»

Χωρίς θετικό αποτέλεσμα έφυγε η Λαμία από το «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό, με τον Μπάμπη Τεννέ να αναγνωρίζει στη συνέντευξη Τύπου το δίκαιο της επικράτησης των Πειραιωτών.

Αρχικά, ο τεχνικός των Φθιωτών είπε: «Μπήκαμε μουδιασμένοι, τρακαρισμένοι και αυτό το πληρώσαμε με δύο γκολ πολύ γρήγορα. Ειδικά το δεύτερο ήταν προσφορά μας. Όσο περνούσε η ώρα, πατούσαμε καλύτερα στο χορτάρι, αλλά δεν απειλήσαμε κι εμείς σχεδόν καθόλου. Απλώς είχαμε μία κατοχή μπάλας και είναι γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν μας έκανε φάσεις, όπως έκανε σε άλλα ματς. Ακόμα και στο πρώτο ημίχρονο.

Θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο, αλλά είναι απόλυτα δικαιολογημένα αυτά τα παιδιά. Παίξαμε τρία πολύ δύσκολα ματς μέσα σε μία εβδομάδα, με πολλή ενέργεια και τα προηγούμενα δύο. Σίγουρα η κούραση που είχαμε, φάνηκε λίγο σε ορισμένα παιδιά. Ένα παιχνίδι που στα πλάνα μας είναι γεγονός ότι δεν είχαμε πολύ μεγάλες απαιτήσεις και το αφήνουυμε πίσω μας και συνεχίζουμε, γιατί εξακολουθούμε να έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Δεν συζητιέται αν η νίκη του Ολυμπιακού είναι δίκαιη. Είναι απόλυτα δίκαιη.

Από τη στιγμή που έχει βάλει δύο γκολ και δεν απειλήσαμε εμείς, είναι απόλυτα δίκαιη. Εγώ είπα ότι σε σύγκριση με άλλα ματς εδώ ο Ολυμπιακός δεν έκανε μεγάλες φάσεις. Ο τερματοφύλακάς μας ο δικός μας δεν είχε σχεδόν καμία σοβαρή επέμβαση. Καθαρότατα ήταν τα γκολ του Ολυμπιακού. Το πρώτο πρέπει να το δω, αν υπάρχει δηλαδή φάουλ ή όχι. Αλλά το δεύτερο είναι προσφορά δική μας».

Σε ό,τι αφορά τις μεταγραφές, ο Τεννές αναφέρθηκε στον Άρσε, υπογραμμίζοντας ότι θα χρειαστούν περισσότερες από τρεις προσθήκες στο ρόστερ.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Η Λαμία θα συνεχίσει σίγουρα την ενίσχυση. Έρχονται πολλά ματς, προκριθήκαμε και στο Κύπελλο. Εκεί που στον αρχικό μας σχεδιασμό είχαμε ότι θα κάνουμε τρεις μεταγραφές, νομίζω ότι ίσως θα χρειαστεί να κάνουμε περισσότερες.

Ήδη σήμερα δύο παίκτες, ο Ασίγκμπα και ο Πίτι, συμπλήρωσαν κάρτες και αυτό αν συνεχιστεί στο τέλος θα έχουμε μεγάλη δυσκολία. Θα περάσει από εξετάσεις και εργομετρικά και αν όλα πάνε καλά, θα είναι και ο Άρσε». Επίσης, είπε:

Για το αν πρέπει να γίνει μία επιπλέον κίνηση πέρα από τον Άρσε για την ενίσχυση της επίθεσης: «Μας πονάει αυτό το θέμα σε αρκετά παιχνίδια και δεν θα πάρουμε μόνο έναν επιθετικό. Θα πάρουμε άλλους δύο και έχουμε πάρει άλλον έναν, τον Ορτέγκα. Ελπίζουμε ότι θα γίνουμε πιο απειλητικοί και θα μπορέσουμε να σκοράρουμε».

Για την κλήρωση με τον Πανιώνιο στους «8» του Κυπέλλου: «Νομίζω ότι και οι επτά ομάδες θα ήθελαν αντίπαλο την Λαμία. Αυτό πιστεύω. Όλοι παρακαλούσαν. Πέσαμε με τον Πανιώνιο, δεν είναι Ολυμπιακός, ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ, αλλά σίγουρα τα πράγματα είναι δύσκολα για εμάς. Όχι ακατόρθωτα, αλλά είναι δύσκολα».