Βαθμολογία

Σε δύσκολη θέση ο Ρόκα

Εννιά ματς, εννιά ήττες είναι το ρεκόρ του Μάνουελ Ρόκα στον Πλατανιά και αυτό δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Ναι, αγωνιστική βελτίωση υπάρχει, αλλά με τις καλές εμφανίσεις δεν σώθηκε κανένας, αν αυτές δεν συνοδεύονται από αποτελέσματα.

Αυτό σκέφτονται στα Χανιά και έχουν αρχίσει να ψάχνουν για προπονητή. Προς τα έξω βγαίνει πως οριστική απόφαση δεν έχει παρθεί, αλλά αυτό ίσως έχει να κάνει και με τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει ο Πλατανιάς στο να βρει τον επόμενο. Επομένως, δεν αποκλείεται να μην έχουμε διαζύγιο μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Ισπανού. Αυτή τη στιγμή, δηλαδή, προπονητής είναι ακόμα ο Ρόκα, αλλά με ημερομηνία λήξης.

Από εκεί και πέρα, η ενίσχυση συνεχίζεται για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι κλείνουν τον Φίλιπ Κασαλίτσα. Ο 29χρονος επιθετικός είναι ήδη στα Χανιά και η μεταγραφή του αναμένεται να κλείσει εντός της ημέρας. Μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Νάπρεντακ της Σερβίας, ενώ είναι 10 φορές διεθνής με το Μαυροβούνιο.

Τέλος, βαρύ είναι το κλίμα για τον Μίλος Στόιτσεφ. Ο παίκτης δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα, ενώ έβγαλε και τραυματισμούς. Δεν είναι τόσο απλό, όμως, το να φύγει γιατί θα πρέπει να δώσει τη συγκατάθεσή του και ο Ατρόμητος. Στη Σερβία, πάντως, αναφέρουν πως ο 30χρονος εξτρέμ θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του.