Βαθμολογία

Κι επίσημα στο Διαγόρα ο Λίπι

Την πέμπτη της μεταγραφή πραγματοποίησε η ομάδα των Βραχνέικων. Στην απόκτηση του Μπρούνο Λίπι που, που έμεινε ελεύθερος από την Καλλιθέα, προχώρησε ο Διαγόρας Βραχνέικων, όπως ήταν ήδη γνωστό εδώ και μέρες.

Στο παρελθόν, έχει αγωνιστεί στην ιταλική Πορτομάνσουε, στην Αναγέννηση Ψαθοπύργου, στη Θύελλα Πατρών και στις αλβανικές Μπίλις και Λάτσι. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Παίκτης της ομάδας μας είναι από σήμερα ο Μπρούνο Λίπι. Ο Λίπι είναι γεννημένος στις 7/4/94 και είχε ξεκινήσει την καριέρα του από την ομάδα της Θύελλας Πατρών στην συνέχεια αγωνίστηκε για δυόμιση χρόνια στους Νέους Εργοτέλη, ενώ παράλληλα ήταν και διεθνής με την U-19 της Αλβανίας.

Μετέπειτα αγωνίστηκε στο Ιταλικό πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής Portomansue και στην συνέχεια επέστρεψε στην χώρα μας όπου φόρεσε την φανέλα της Αναγέννησης Ψαθοπύργου.

Στην συνέχεια μεταπήδησε στην Καλαμάτα όπου και έφυγε επιστρέφοντας στην Αλβανία όπου αγωνίστηκε με την KF Bylis Ballsh και μετέπειτα στην FK Laci. Το καλοκαίρι επέστρεψε στην Ελλάδα, υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο στην Καλλιθέα. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».