Βαθμολογία

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Όργιο του Στυλιάρα στο ΟΑΚΑ»

Το παραμικρό λάθος σφύριγμα μετρά πλέον στο πρωτάθλημα από τη στιγμή που Ολυμπιακός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δίνουν τη μάχη τους για τον τίτλο και είναι τόσο κοντά και γι' αυτό οι Πειραιώτες τοποθετήθηκαν το βράδυ της Κυριακής (14/1).

Λίγη ώρα μετά τη λήξη του αγώνα στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννινα οι «ερυθρόλευκοι» εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για τον Στυλαιαρά τονίζοντας πως δεν έδωσε καθαρό πέναλτι στους Ηπειρώτες στη φάση του 11' με τον Μπετρά.

Συγκεκριμένα τονίζεται: «Το όργιο του Στυλιάρα στο ΟΑΚΑ και ο μη καταλογισμός καθαρού πέναλτι, κατά της ΑΕΚ, δείχνουν για μια ακόμα Κυριακή, τις πρακτικές της «εξυγίανσης», που αλλοιώνει αποτελέσματα και τη βαθμολογία του Πρωταθλήματος.

Καταγγείλαμε τον συνέννοχο (πλέον) του συστήματος, Περέιρα, τους Τριτσώνη και Κουκουλάκη, τον Δέδε. Δεν αλλάζει τίποτα. Τα καταγγέλλουμε από την πρώτη θέση και σαν φαβορί για το πρωτάθλημα και δεν καταγγέλλουμε για να φτιάξουμε άλλοθι, όπως άλλοι παλαιότερα.

Οι προκλήσεις συνεχίζονται. Που χάθηκε σήμερα ο Υφυπουργός Αθλητισμού, που δίνει συνεντεύξεις περί ανέμων και υδάτων, την ώρα που ο υπόκοσμος αλλοιώνει αποτελέσματα και τελειώνει το ποδόσφαιρο; Ο προκάτοχος του όριζε μέχρι και βοηθούς σε τελικούς. Ο ίδιος δεν έχει άποψη;

Δηλαδή τι θέλουν; Να πάμε στη FIFA, να πάμε στα ευρωπαϊκά δικαστήρια, να εξοργιστεί μέχρι και ο τελευταίος ήρεμος φίλαθλος; Αναμένουμε τις απαντήσεις από τον αρμόδιο Υπουργό και την ΕΠΟ».