Βαθμολογία

Παραιτήθηκε ο Μανιατάκος

Την απόφασή του να αποχωρήσει από τη διοίκηση του Αστέρα Βλαχιώτη γνωστοποίησε ο Δημήτρης Μανιατάκος. Με δήλωσή του ο Δημήτρης Μανιατάακος ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τη διοίκηση του Αστέρα. Αναλυτικά:

«Μετά από ενάμιση χρόνο επικεφαλής της ομάδας του Αστέρα Βλαχιώτη και έχοντας ξοδέψει πακτωλό χρημάτων και παρά πολύ χρόνο η ομάδα κατάφερε να πανηγυρίσει μετά από είκοσι και πλέον χρόνια πρωτάθλημα στην Λακωνία και να είναι πρωταθλητής χειμώνα στην Γ εθνική κατηγορία με διαφορά μάλιστα τεσσάρων πόντων συμμετέχοντας για πρώτη φορά στην ιστορία του και παίζοντας κατά γενική ομολογία το καλύτερο ποδόσφαιρο που έχει παίξει λακωνική ομάδα ποτέ.

Το μεγάλο επίτευγμα όμως είναι ότι την ομάδα την σέβονταν όλοι παντού από τους θεσμούς του ποδοσφαίρου μέχρι και οι αντίπαλες ποδοσφαιρικές ομάδες. Επειδή όμως όλα έχουν αρχή και τέλος ανακοινώνω την παραίτηση τη δίκη μου και του συμβουλίου μου από τα διοικητικά του Αστέρα Βλαχιώτη και εύχομαι στην ομάδα τα καλύτερα.

Η ομάδα συνεχίζει κανονικά την πορεία της και στην έκτακτη γενική συνέλευση που θα γίνει 17/1/2018 θα προκύψει νέα διοίκηση που θα τρέξει εκ νέου την ομάδα.

Ευχαριστώ όλους όσοι ήταν μαζί μου σε αυτό το ωραίο ταξίδι παράγοντες φιλάθλους και προπάντων τους παίχτες μου που πανηγυρίσαμε τόσα πράγματα και εύχομαι σε όλους προσωπικές επιτυχίες. Θέλω να τονίσω ότι η παραίτηση μου δεν έχει να κάνει με εμπλοκή μου με άλλη ομάδα και αυτό το θέμα έχει κλείσει οριστικά».