Βαθμολογία

Λεβαδειακός – ΠΑΟ 3-2

Ο Παναθηναϊκός απέτυχε παταγωδώς σε ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι, αφού πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση και ηττήθηκε από τον Λεβαδειακό με 3-2. Το Τριφύλλι έμεινε πίσω στο σκορ με 3-0 από το 50’ και όταν αντέδρασε ήταν πολύ αργά για να πάρει κάτι από την αναμέτρηση.

Το παιχνίδι, που διεκόπη χθες λόγω βροχής, συνεχίστηκε από το 10ο λεπτό. Ο Παναθηναϊκός είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 18’ με καταπληκτικό γυριστό σουτ του Δώνη, που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Ωστόσο, μετά την φάση αυτή οι Πράσινοι… εξαφανίστηκαν από το γήπεδο. Η άμυνα του Παναθηναϊκού «κοιμήθηκε» σε εκτέλεση κόρνερ στο 21’, ο Φαβάρο πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και άνοιξε το σκορ για τον Λεβαδειακό.

Σαν να μην έφτανε το σοκ του εις βάρος τους γκολ, οι Πράσινοι είδαν και τον Αντονί Μουνιέ να τραυματίζεται σοβαρά και να γίνεται αναγκαστική αλλαγή στο 26’. Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να απειλήσει παρά το γεγονός ότι είχε την κατοχή της μπάλας. Μάλιστα, οι Πράσινοι δέχτηκαν και δεύτερο γκολ πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο 36’ ο Γιουσούφ πήρε την μπάλα από αριστερά, πέρασε τον Κολοβέτσιο, μπήκε στην περιοχή και με «κεραυνό» με το δεξί έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βλαχοδήμου, ο οποίος δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Στις αρχές του δευτέρου μέρους δεν άλλαξε κάτι, με τον Παναθηναϊκό να προσπαθεί να επιτεθεί, αλλά τον Λεβαδειακό να είναι η ομάδα που σκοράρει! Στο 50’ ο Οικονόμου γύρισε την μπάλα προς τα πίσω υπό την πίεση του Γιακουμάκη. Ο Βλαχοδήμος την έπιασε με τα χέρια εντός περιοχής, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να υποδείξει έμμεσο. Ο Τσαμπούρης το εκτέλεσε πάνω στο τείχος, όμως από τις κόντρες η μπάλα έφτασε στον Μητρόπουλο, που με δεξί σουτ την έστειλε στα δίχτυα για το 3-0!

To μόνο που κατάφερε ο Παναθηναϊκός ήταν να μειώσει με τον Λουντ από ωραία συνεργασία Δώνη και Χίλιεμαρκ στο 76’. Οι Πράσινοι ανέβασαν κάπως την απόδοσή τους και είχαν 2-3 καλές ευκαιρίες με Λουντ (78’) και Ινσούα (84’). Κατάφεραν να μειώσουν σε 3-2 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Βιγιαφάνιες στο 94’, που παραχώρησε ο Ντιόγκο με χέρι εντός περιοχής, όμως δεν υπήρχε χρόνος να αλλάξουν τη μοίρα της αναμέτρησης.

Λεβαδειακός (Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Φαβάρο, Αντιλέχου, Λεονάρντο, Σουμπίνιο, Μητρόπουλος (90+1’ Καλτσάς), Ομπιόρα (85’ Νιάσε), Τσαμπούρης, Γιουσούφ, Μαρκόφσκι, Γιακουμάκης (88’ Ντιόγκο).

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Οικονόμου, Κολοβέτσιος (55’ Ινσούα), Κουρμπέλης, Τζανδάρης, Λουντ, Μουνιέ (29’ Χατζηγιοβάνης), Βιγιαφάνιες, Άλτμαν (54’ Χίλιεμαρκ), Δώνης.