Βαθμολογία

Αποθέωσαν τον «μικρό γίγαντα» Κραβαρίτη στο Ελευθεραί (PICS)

Ο νεαρός και ιδιαίτερα εξελίξιμος τερματοφύλακας Βασίλης Κραβαρίτης (είναι 15 ετών και έχει ύψος 1.87) αγωνίστηκε για τελευταία φορά την Κυριακή (14/1) με την ομάδα του το Ελευθεραί στη νίκη με 1-0 επί του Αστέρα Μελισσοχωρίου.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ο εν λόγω κίπερ αγωνίστηκε και με την Μικτή Νέων αφήνοντας εξαιρετικές συστάσεις και δείχνοντας πως έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Μετά το τέλος του αγώνα οι συμπαίκτες του καθώς και ο προπονητής του αφιέρωσαν τη νίκη και τον πήραν στην αγκαλιά για να βγούνε όλοι μαζί μια αναμνηστική φωτογραφία στο athleticlarissa.

Το «ευχαριστώ» του Βασίλη

Ο Βασίλης ήταν εμφανώς συγκινημένος και δακρυσμένος θέλησε να μας μιλήσει: «Εγώ ήρθα εδώ από τον Ερμή Βόλου όπου αγωνιζόμουν εκεί από 7 ετών, από πέρυσι όμως το Καλοκαίρι ήρθα εδώ σαν ξένος, όμως οι άνθρωποι με έβαλαν στην ομάδα και με έκαναν ένα με αυτούς, όλοι ήταν φίλοι μου και όπως σε έναν άνθρωπο προέχει η υγεία, έτσι και στο Ελευθεραί την ομάδα μου είχε ένα υγιές κλίμα.

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ όλη την διοίκηση, καθώς και τους προπονητές μου Βαγγέλη Κώτσιο και Μάκη Αλεξούδη που μου έδωσαν τις ευκαιρίες, επίσης ευχαριστώ όλους τους παράγοντες της Μικτής. Εύχομαι στην ομάδα μου το Ελευθεραί τα καλύτερα.

Εγώ ξεκινώ τις αγωνιστικές μου υποχρεώσεις στη νέα μου ομάδα πλέον το ΝΠΣ Βόλος την προσεχή Τρίτη και μεγάλο μου όνειρο είναι να γίνω επαγγελματίας τερματοφύλακας.